Info
10.03.2014.
08:41 > 11:58
Jutros je došlo do požara u zgradi u Alekse Šantića 19. Pričinjena je materijalna šteta, ali, na sreću, nije bilo povređenih.
  • Minja

    11.03.2014 14:14
    @ Anonimus
    Ako je zaista u pitanju bačeni opušak, onda ta osoba, koja je opušak bacila na terasu stana koji se zbog toga zapalio, treba da odgovara za krivično delo izazivanja opšte opasnosti!
  • 11.03.2014 11:51
    A zašto je nastao požar?

    Policijska istraga je u toku, ali se među komšijama govorka da je uzrok požara BAČEN NEUGAŠENI OPUŠAK cigarete sa jedne od terasa iznad stana, na prvom spratu, koji je goreo!
    Otprilike se i zna ko je taj opušak bacio, ali istražni organi MUP-a Srbije će utvrditi pravu istinu!

    Poznato je i to, da pojedine bahate i primitvne komšije u toj istoj zgradi, bacaju i smeće sa terasa svojih stanova.

    Bilo je samo pitanje dana kada će se dogoditi tragedija, zbog primitivnih i bahatih komšija.
  • .....

    10.03.2014 22:07
    ....
    Imam 18 godina. Moja sestra živi na Grbavici,u istoj ulici. Vodila sam je u školu i ne želim da se ovo ikome desi. Bila su dva vatrogasna kola,hitna pomoć i policija,zgrada je izgledala užasno(u tom delu gde je izgorelo) Inače,druagrica moje sestre je živela tu,a moja sestra je išla da je pokupi. To se sve dim osetio i zaista je bilo užasno. Svaka čast hrabrom dečaku!!!
  • fireman

    10.03.2014 19:55
    ....
    mi smo pomagali građanima u nebrojeno situacija do sada, kada je pomoć bila najpotrebnija, ipak država nas i dalje tretira kao da ne postojimo, konstantno smo nevidljivi a ustvari uvek smo svuda ispred svih....p.s..hvala Komsinici s bajaderama na lepim recima...
  • Komsinica s bajaderama

    10.03.2014 16:23
    Nisu nas sve evakuisali, ali smo se snasli. Bez obzira na to, svaka cast vatrogasnoj ekipi na brzoj itnervenciji, i na brzom reagovanju. Posebno bih htela da se zahvalim momku vatrogascu koji je nakon sto nam je obio vrata, otvorio sve prozore, i fakticki spasio mene i oca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna