Info
10.03.2014.
16:29
Zaštitnik građana Saša Janković saopštio je da je Ministarastvu finansija Srbije preporučio da vrati nepravilno naplaćen "solidarni porez" na kumulativno isplaćene zarade građanima čiji mesečni prihodi nisu veći od 60.000 dinara.
  • cacan

    10.03.2014 19:24
    matematika
    Hvala gospodinu Jankovicu sto se pozabavio matematikom kroz pravne propise i ukazao Ministarstvu finansija na nepravilnu primenu obracuna solidarnog poreza.Ne znam ko radi u tom Ministarstvu , ali moglo bi se reci da im matematika i primena osovnog znanja iz matematike nije jaca strana ili se rukovode onim *sila boga ne moli* pa mi tumacimo kako hocemo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna