Info
02.07.2014.
06:54
Gradsko veće u Pančevu donelo je odluku da prestanu da važe mere koje su uvedene u Pančevu zbog posledica poplava u Srbiji.
  • Milan

    29.08.2014 22:14
    POTPISITE PETICIJU ZA PODRSKU INTERNACIONALNOM KAR
    POTPIŠITE PETICIJU ZA PODRŠKU INTERNACIONALNOM PANČEVAČKOM KARNEVALU (LIKE AND SHARE!)
    http://www.karnevalpancevo.com
    Povodom sramne odluke Gradske vlasti grada Pančeva i konkursne komisije da se za Internacionalni Karneval u Pančevu ove godine ne izdvoje sredstva iz budžeta grada i da se spreči održavanje manifestacije u najavljenom terminu, pokrećemo peticiju da Internacionalni Karneval Pančevo dobije sredstva i podršku koju zaslužuje.
    Svojim potpisom, izražavate javno negodovanje protiv ukidanja Pančevačkog karnevala i podržavate građansku inicijativu da Internacionalni Karneval u Pančevu dobije sredstva i podršku koju zaslužuje. Obavezno upisati JMBG kako bi peticija bila validna. Ko ne zeli da se vide podaci neka izabere da ne zeli da bude potpis prikazan javno. ‪#‎Pancevo‬ ‪#‎Srbija‬ ‪#‎Serbia‬ ‪#‎Peticija‬ http://www.peticije24.com/peticija_za_podrsku_internacionalnom_pancevackom_karnevalu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna