Info
12.07.2014.
20:00 > 19:02
Više od 200 nelegalnih kombija vozi pančevačke putnike po gradu, okolnim selima i prema Beogradu.
  • 100%Taksista

    12.07.2014 20:55
    Nemoguće
    U Novi Sad ulazi svakodnevno oko 150 nelegalnih taksista iz pravca Futog. Ruma, Irig, Srbobran, Sirig, Čenej, Temerin, Rumenka, Temerin, Kać, Zrenjanin.... neka izvine oni koje nisam spomenuo. Saobraćajna inspekcija do skoro nije mogla ništa, pošto je bivši Glavni Saobraćajni inspektor od Futog-taxi uzimao reket da ih zaštiti. Saobraćajna policija ni sada ih ne tera kada stoje na trotoarima i čekaju putnike. Novi Glavni saobraćajni inspektor je poslao ekipu da kontrolišu Divlje i linijske taksiste, a oni da se ne zamere bivšem šefu, zaustave tri regularna Futog-taxi i jave presedniku SITANS udruženja da ih javno u medijima pohvale. Nelegalni linijski taxi prevoz se ne suzbija i iz razloga što jednog Saobraćajnog inspektora otac radi nelegalno Žabalj-taxi, pa se ne žele zameriti kolegi. Uglavnom Saobraćajna inspekcija kada izlazi na teren kontroliše redovne taxi-preduzetnike i tera ih i kažnjava kao nekoliko mi kolega koji su zbog manjka taxi-mesta u gradu i zauzimanje postojećih od strane onih koji nisu platili taxi-stajališta u gradu( inspekcija javno priznala da ih ima 600-700, a ja znam da ih ima oko1100)stajali na javnim parkinzima. još je veće zlo što suci za prekršaje rade po gradskim odlukama a ne po zakonu Republike Srbije, kojoj su položili zakletvu na pravičan i nepristrasan rad. Zbog ovakog javašluka trpi i GSP i legalni Taxi-preduzetnici, koji iz dana u dan padaju u sve veće probleme sa plaćanjem poreza i dažbina prema državi. Kada dođu na raskrsnicu, dali kupiti hleb za porodicu ili platiti porez, kupuju hleb, pa zato na spisku do 1000 najvećih dužnika poreza u Srbiji ima 20 Taxi-preduzetnika iz Novog Sada. Ko sve treba da se angažuje da se UVEDE RED u ovoj branši.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna