Info
23.08.2014.
12:21 > 12:48
Demokratska stranka donela je program za Vojvodinu koji se sastoji od deset tačaka među kojima je i zalaganje za osnivanje policijske uprave za tu pokrajinu, izjavio je predsednik Pokrajinskog odbora DS Miroslav Vasin.
  • Neko

    24.08.2014 08:38
    @Stanko
    Najpre se informiši pre nego što legalnu ideju Republike proglašavaš za "separatizam". Niko ne traži "otcepljenje" već ono što je jedino spas za Srbiju - preuređenje države u složenu, saveznu državu (Vojvodina/Beograd/južna Srbija), poput Nemačke. A ono što sada sigurno imamo je teška centralizacija u "autonomnoj pokrajini Beograd" (jer je bg zaista uzeo sve elemente pokrajine - novac, vlast, odlučivanje) koja vodi ka proročanstvu - "svi pod jednu šljivu".
  • Stanko

    24.08.2014 06:32
    Separatizam
    Sada uz Demokrate mogu da idu svi koji su za Separatizam. Traže policiju Vojvodina, a krajnji cilj je Republika.
  • sven

    24.08.2014 00:21
    Pa zar Ds nije imao program? Ili to oni menjaju po potrebi? U ovom programu su mnoge stvari problematicne.Kao da hoce da izazovu reakciju Republike.
  • Milos

    23.08.2014 18:01
    Sada ste se setili!
    Imali ste priliku 12 godina da uradite nesto za Vojvodinu, a umesto toga ste usvojili onaj uzasan ustav iz 2006. poklonili NIS Rusima, i dopustili Tadicu da vredja Vojvodinu.
    Sada, kada ste primetili da se rodio novi vojvodjanski talas, gledate da se sto vise dodvorite nama, a onda cete opet po starom. Nema vise prevare, postoji stranka koja se zalaze da Vojvodina ima status republike, a to je Vojvodjanska partija.
    Zavrsicete na smetilistu vojvodjanske istorije zajedno sa velisrbijanstinom koja nam je pojela poslednjih 25 godina.
  • Vladimir Jeremić

    23.08.2014 15:30
    Više nikada neću glasati za te ljude jer smatram da su dužni i meni i mojoj generaciji. Nagutali smo se svega i svačega tokom devdesetih da bi oni posle "kohabitirali" sa fašistima, pravili pofezne na pinku i debelo naplatili promene na isto. Imali su 14 godina , nisu ništa uradili- ćao, doviđenja ! Ne može me više niko ubediti da glasam za Tadića u bilo kojoj koaliciji i varijanti da se ne bi desilo - šta ? Da ne bi došli naprednjaci na vlast ?! Pa zahvaljujući njemu su i došli na vlast jer on nije sproveo lustraciju, jer je pobegao u Rumuniju dok su gorele ambasade, jer je bio zauzet " balvan revolucijama" kod našeg južnog suseda, itd. mogao bih do sutra da nabrajam sve njegove nebuloze. Što se tiče pokrajinskih organa ni oni se baš nešto nisu trsili za prava Vojvodine dok je Tadić bio predsednik i dok je DS imala predsednika vlade u BG.
  • Neko

    23.08.2014 14:54
    Vi ste svoje pokazali, imali ste više od 10 godina. Da ste iskreno hteli dobro Vojvodini to biste uradili još 2001. Ako niste čuli, u međuvremenu - autonomija je mrtva, živela Republika !
  • taut

    23.08.2014 13:54
    taur
    Njihov plan da dovedu Srbiju ovde gde jeste sproveli su..Sta sada hoće?
  • ZoranNS

    23.08.2014 13:28
    Priča stara, ako je iskrena, to je napredak
    Priča stara, ako je iskrena, to je napredak u odnosu na dosadašnje stanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna