Info
29.09.2014.
14:43
Na 27. sednici Skupštine grada Sremska Mitrovica usvojen je izveštaj o izvršenju Odluke o budžetu za prvih šest meseci tekuće godine, prema kojem je ostvareni prihod za oko osam procenata manji u odnosu na isti period prošle godine.
  • Andrej

    29.09.2014 21:05
    To je tako kad strucni ljudi vode grad. A posebno kad su sa njima zajedno u vlasti i posteni. Pa onda nema provizija, nema mita, nema kradja, nema pronevera, naduvanih racuna i zloupotreba narodnog novca. Samo cvece cveta a nasi dragi i ekulturni sugradjani u vlasti mirisu i pevaju arije.
    A kad bi neko pitao - koliko je para otislo na Komunalac, a koje je on usluge pruzio, a koliko na Drekciju za izgradnju, a koliko na "kulturne" ustanove, skole, gde su dozvole, placevi, prodaja, gradnja stanova sa krimosima... njega bi valjda poslali u Rumu, jer toga u ovom Sremu nema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna