Info
05.11.2014.
18:50 > 07:33
Predsednik sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Zoran Savić izjavio je večeras da je Sindikat relativno zadovoljan efektom štrajka, kao i da se sutra nastavljaju razgovori sa predstavnicima Ministarstva zdravlja.
  • 06.11.2014 09:06
    ????
    Tarzanska Država, čemu se nadati. Ko ima mogućnost i treba da beži.
  • Analiticar

    05.11.2014 21:01
    Analiza
    Ja sam lekar radim za vreme pauze, radim po isteku radnog vremena , veci deo opreme u ordinaciji sam kupio svojim novcem, i kao stimulaciju smanjice mi platu. a vodje sindikata su uvek bili kooperativni sa vlastima.
  • 05.11.2014 19:40
    Sram vas bilo bagro, i ministar i sindikati svi zajedno. Sta je bre postignuto? I dalje cete da brisete pod s lekarima. Ma, ako, za bolje i nismo. Sreca pa znam gde zivim, pa sam danas pregledala svih mojih 34 pacijenata, jer sutra sigurno ne bih mogla da ih dodam na sutrasnjih 30, a sve ih pregledati moram. Nastavicu tako sve dok ne dobijem svoje iseljenicke papire, jer to je jedini nacin da vredno ljudsko bice spase svoj zivot u ovoj kanalizaciji od drzave. Uostalom, vec mi se skida 20%, nece ni biti velika razlika ova nova svinjarija.
  • ministar

    05.11.2014 18:15
    loncar
    Kako vi lepo zivite i u kojoj to bajci opstajete sa takvim znanjem ,ma ne da reba strajkovati negom vas treba sve tuziti za ovaj mobing ovo je omalovazavanje i tipicna kradja,uzeti minuli rad,uzeti plate,to je cist mobing i sve vas na gomili tuziti pogotovo sto je premijer rekao da drzava nije jaca od tajkuna i da im ne moze nista ...ako nije drzava narod jeste jaci od tajkuna dosta vasih gluposti Kostic otkupljuje kukuruz ucenjuje ljude,Miskovic kupuje zemlju Beko sredjuje zeleznicu, Bajatovic napravio dugove za gas,Jorgovanka manjak od 44 milijardi u narodnoj banci,premijer se setka po evropi sa cijim novcima...eee i onda se setite da svedete racune pa udri po raji divni ste treba vas skidati se politicke scene.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna