Autor: agencije

Naslovna
04.09.2016.
17:18
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da nacionalni tim u novom kvalifikacionom ciklus ima nameru da se iskupi za loše rezultate iz prošlosti, već od utakmice sa Republikom Irskom, i poručio da je optimista na putu ka Svetskom prvenstvu u Rusiji.
  • Perica

    06.09.2016 07:25
    Rezime
    Kao sto sam rekao pre početka utakmice. Hvalospevi .talenti , pojedinci (izginućemo) itd i na kraju ( ok nisu imali sreće ) ali premalo pored toliko obećanja.
  • Perica

    05.09.2016 20:21
    Fudbal
    Na nasim prostorima to je propast. Ulagalo se uvek najvise.Uspesi nikakvi.KLADIM SE I OVAJ PUT DA NECEMO PROCI I MNOGO MI JE ZAO ZBOG TOGA.
    Na sve strane hvalospevi,talenti ,pojedinci haos a onda kao i uvek nila.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna