Autor: RTS

Naslovna
10.09.2016.
21:11
Dvadesetak maskiranih osoba napalo je juče u Zagrebu šestoricu mladih srpskih vaterpolista koji borave u glavnom gradu Hrvatske na kadetskom vaterpolo turniru.
  • Miki

    11.09.2016 15:50
    Realno
    Zanimljivo da nije spomenuto u našim medijima da je jedan od dečaka bio u majici Partizana (?!)

    Ajd obuci Dinamov ili Hajdukov dres pa stani ispred Meka kod nas, ne da će ti slomiti prst nego ćeš dobiti nož ili metak.
  • KanchoKomancho

    11.09.2016 12:52
    Isprika
    Bez obzira što režimske srbijanske novine uvijek bezočno i propangasistički preuvelučavaju svaki incident na relaciji Srbi - Hrvati u cilju kreiranja slike o Srbima junacima i žrtvama i Hrvatima genocidnim zločincima, što je bio slučaj i s ovim događajem (evo što se zaista dogodilo: http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Mladi-vaterpolisti-zrtve-nocnog-napada-navijaca-Dinama-U-sredistu-Zagreba-napadnuti-petnaestogodisnji-juniori-Partizana). Ovo je ipak jadno i sramotno da se događa u Zagrebu, zbog čega se (mada nemam nikakve veze s tim i mada svoju djecu učim da ne dijele ljude po rasi, naciji, religiji ili bilo kakvom osobnom opredjeljenju) u svoje ime ispričavam toj djeci/sportašima, njihovim roditeljima i trenerima. Žao mi je što živim s takvom "šakom jada" u istom gradu. To sve treba rigorozno sankcionirati da više takva suluda ideja nikad nikom ne padne na pamet. Isto tako, o toleranciji i uvažavanju treba više učiti djecu od malih nigu. U svakom slučaju, moje iskrene isprike.
  • Fric

    11.09.2016 10:35
    Slabo sećanje ili ludilo
    Pa zar nisu palili i/ili bacali cigle na njihove automobile kad beše ne tako davno na Rukometnom prvenstvu u našem gradu?
  • Grgolj

    10.09.2016 22:41
    Triput pročitao: najgore je prošao jedan što je dobio udarac u šaku. O-kej, ne sme se ni po šaci, ali zar je to vredno međunarodne vesti?
  • *

    10.09.2016 22:10
    A sta drugo
    i ocekivati od bolesne nacije.
    Ovde kad dodju nesme im dlaka sa glave pasti. A nasu decu neka tuku sa stanglama samo zato sto su imali grb svoga tima. Kako bi prosli da su imali grb sa 4 S.
    Po Novom Sadu se vide tablice sa sahovnicama, niko ih ne dira. Ajde da vidim ko ce ne zapazen proci sa srpskim tablicama kroz centar zagreba. Naravno, bice izgreban.

    To su cinjenice! A pojedni neka udaru minuse, jako bitno!

    P.S. 021, hvala unapred za objavu komentara :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna