Autor: N1/ foto: Printscreen

Naslovna
04.03.2017.
16:49
Srpski bacač kugle Asmir Kolašinac izjavio je da razmišlja o kraju karijere pošto nije uspeo da se plasira u finale Evropskog dvoranskog prvenstva u "Kombank areni".
  • Dejan021

    05.03.2017 08:53
    Bravo
    Druze, mi nemamo boljeg od tebe tako da ti predlazem da dignes glavu i samo dalje da nastavis. Dokazao si da si veci Srbin od mnogih koji se sa tim busaju
  • mrva

    04.03.2017 19:00
    "Nisam uspeo da se izvučem. Razočaran sam, žao mi je zbog svih onih koji su došli da navijaju za mene. Niz grešaka sam napravio u tih poslednjih 12-14 dana, i pored dve blokade koje sam primio, bol nije nestao, a takve neke stvari ne možete da ignorišete. Telo mi se podsvesno zgrči, a ja potom nisam mogao da proizvedem dovoljnu brzinu da bih bacio dovoljno", poručio je Kolašinac.

    razočaran što mu telo nije dozvolilo više! kao da se on tu mnogo pita. odprilike slično kao kada bi se ljutio što ti auto ne ide 200 nego 150. prevelika identifikacija sa onim što radiš, tipičan problem sportista koji nemaju vremena ili mozga da porazmisle o nekim stvarima pa ispadaju nepotrebno nezadovoljni i nesrećni.
  • Zivan

    04.03.2017 17:39
    Glavu gore! Svetsko prvenstvo je početkom avgusta u Londonu, dotel imaš vremena da se oporaviš od povrede i spremiš da odlično hitneš kuglu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna