Novi Sad
19.06.2017.
12:36 > 10:14
Žene sa invaliditetom u Srbiji čak četiri puta češće trpe nasilje od ostalih žena.
  • Vera

    22.06.2017 09:52
    Ja sa penzioner i radila sam u Des-u, ne mogu da verujem dokle je dosao i sta su bivsi direktori uradili sa Desom. 70,80-ih godina Des je bila najaca firma u gradu po platama a pocetkom 90-ih je pocela da slabi ali ovo je neshvatljivo, da drzava dozvoli ovako nesto ja sam zgrozena.............
  • Skrivena

    20.06.2017 13:53
    Gospodo
    Zar treba da vam se nacrta, kao vi ne znate ko je nasilnik ? Zna se ko je Zoran Djukić i da vas ispravim,ne radi se o bivšem generalnom direktoru, vec o direktoru sektora reklama, koji i dalje vrsi funkciju tog radnog mesta, koji i dalje ne miruje, preti radnicima, kao na primer kada je izgovorio: "Svi ste moji posle 3 ", gospodo sta to treba da znaci??? Da se nadovezem jos na ovo, svi koji su dosada dali komentare a sve je istina , niko nije vredjao, ni jednu ruznu rec ni psovku,dok je nasilnik u tekstu svome opsovao svima redom majku. STOP NASILNIKU !!!!
  • LIPA

    20.06.2017 09:48
    STOP Nasilje
    Bravo za borca za pravdu sve sto je reko je tacno ja sam radnik desa tako da mogu da potvrdim da je istina da nasilniku nimalo nije stalo do desa a takodje do radnika sa invalidetom kojima se obraca ruznim recima kao omalovazava je vrlo ruzno.. STOP NASILJU....
  • mamojebas

    20.06.2017 08:26
    OOOOOO
    cista osveta!!!!sve je LAZ!!!!!!!!!!!!!!!
  • BORAC ZA PRAVDU

    19.06.2017 22:17
    STOP NASILJU !!!
    Pitanje ko je će nažalost još neko vreme mučiti mnoge od nas je : Koliko žrtava ima u DES-u i koliko će ih još biti ??! Pored žena sa invaliditetom na meti omalovažavanja i manipulisanja su i muskaraci takodje sa invaliditetom ... Takodje treba napomenuti da je i par osoba koje nisu sa invaliditetom , podiglo prijavu protiv tog istog nasilnika kom nikom nije stao na put i koji i dalje vrsi funkciju direktora sektora "reklama" i tražili stručnu pomoć kako od pravne službe do defektologa i socijalnog radnika koje su zaposleni u preduzeću DES - Zašto je to do dan-danas zatskano i zašto niko ništa je preduzeo ? Iz kog razloga defektolog takve firme radi i ništa ne preduzima do sada i zašto radi u firmi kao što je DES a ne zna gestovni govor koji je neophodan za rad i funkcionisanje u takvoj firmi ? Zbog čega se socijalni radnik i pravna služba nisu obratili stručnim licima ako baš toliko nisu želeli da se bave time ? Većina radnika koji su imali sukob sa već pomenutim nasilnikom obratili su se za pomoć sindikatu SIPOS koja ih je zaštitila kao što je stala u zaštitu Aleksandre B. Mnogi ljudi su stekli utisak da niko nije hteo da se pozabavi ovakvim ozbiljnim temama već da se većina bavila piskaranjem i širenjem kojekakvih laži i banalnih gluposti što je veoma žalosno pri tome da je većina iz straha stala u zaštitu tkzv. direktoru reklama koji iza sebe ima podebeo dosije u policiji iz sličnih -istih razloga . Nadam se da će konačno pravda izaći na videlo i ovo biti pouka svima.
  • Slađa

    19.06.2017 21:47
    Stručnost
    Pitanje , koliko je socijalna služba DES- a stručna i osposobljena za ovakve poslove .
  • Marija

    19.06.2017 21:30
    Radnica
    Žrtve ovog nasilnika u DES -u nisu bili samo invalidi već i drugi zaposleni ,sve poznato rukovodstvu .
  • Mitar

    19.06.2017 20:16
    ...
    Pitanje je samo koji je broj žrtava ovog nasilnika iz DES...obično žrtve nasilja iz straha nisu spremne da govore o tome.
  • Lošmi

    19.06.2017 20:09
    Registar nasilnika!
    Zašto ne stavite ime i prezime tog bivšeg direktora DES-a? Treba napraviti registar takvih monstruma i pozvati na odgovornost ljude koji su ih doveli na to mesto.
  • Suzana

    19.06.2017 19:49
    Stvarno mi nije jasno kako ovaj "covek" moze da bude i dalje direktor u tom preduzecu??!!!! Nadam se da ce mu neko stati na pu!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna