Autor: 021.rs

Novi Sad
17.08.2017.
14:25 > 15:37
Renovirati postojeće objekte u Kineskoj četvrti na Limanu 3 ili ih potpuno adaptirati za određene sadržaje, smatra dve trećine anketiranih Novosađana.
  • Bane Liman

    18.08.2017 07:44
    grad na Dunavu
    Nije problem sto gradjani malo znaju ne samo o " Kineskoj cetvrti " vec i o samom gradu . Za mene je glavni problem sto urbanisti jos manje znaju a o nekoj viziji razvoja grada da i ne govorim . Atraktivne i lepe lokacije uz Dunav su pogresno planirane i slabo iskoristene . Koji "genijalac" je smislio i izgradio one domove za studente bas tamo , mornaricu treba izmestiti , Ribarac je godinama osvajan i na kraju su ga osvojili i od tog bisera grada napravili to sto jeste . Brodogradiliste !! Grad na takvoj grandioznoj reci nema uredjenu i savremenu marinu , nema hotel ! Ima onaj jadni pristan sa nekakvom carinom i policijom nizvodno od Duge sve sa onim odvratnim kontejnerom za smece , taman da turisti cim stupe na kej znaju gde su dosli .
  • ns

    18.08.2017 00:04
    Licno meni prva asocijacija je crack den. Nikada nisam bio tamo (niti cu), ali stvarno ne vidim cemu drama, ni da je arhitektonsko cudo ne bi se toliko "polemisalo"
  • M

    17.08.2017 21:39
    Od kada ste uništili Route 66 u kinesku idem samo kod majstora za kola.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna