Autor: 021.rs

Novi Sad
25.09.2017.
21:54 > 13:17
Stručni žiri "Fondacije 2021" izabrao je četiri pobednička rada sa konkursa za uređenje četiri javne površine na Detelinari, Južnom Telepu, u Sremskoj Kamenici i u Kovilju.
  • Marija Blazic

    29.09.2017 10:59
    Zamazivanje očiju javnosti
    Sve je ovo samo zamazivanje očiju javnosti dok se nastavlja rušenje starih zgrada u centru, menjanje urbanističkih planova preko noći, skidanje zaštite i rušenje trščara u Kraljevića Marka, uništavanje Remedovog murala od strane "NN lica", kao i gomila drugih stvari koje bi u jednoj "svesnoj" sredini bile skandalozne i nedopustive. Pogotovo nakon dobijanja kandidature za Evropsku kutlurnu porestonicu.
    Zanimljivo je samo kako se uvek ista imena vrte u svim žirijima već 15 godina unazad. Stručnost ili sposobnost prilagođavanja svakoj političkoj garnituri koja dođe na vlast?
  • krsto pandurica

    26.09.2017 02:54
    Ne zvao se ja Lorimer ako se nesto od ovoga ikad napravi, a i ne zovem se tako. Jos jedan u nizu konkursa koji sluzi samo da bi se podelila neka novcana sredstva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna