Autor: Beta

Novi Sad
07.10.2017.
15:55
Književnik Laslo Vegel je rekao da u Novom Sadu vlada "ogromna tišina", ali je ocenio da ta tišina ne može dugo da traje i da će doći do obračuna između "profesionalnih ekstremista i dvolične vlasti".
  • gos‚n Laslo

    12.10.2017 00:22
    greši
    budni su na sve strane samo čekaju pravi čas.
  • jednomišljenici 2

    09.10.2017 22:28
    Ma, niko se posebno neće istaći direktnom i otvorenom kritikom. Treba za to petlja, a drugo pa ljudi su godinama "namešteni", dobro im je, zašto bi. "Ista stuktura"- nema veze sa partijama. Jedino neka promena međunarodnog karaktera, može da dovede do lančane reakcije. U toj "kombinatorici" ,međutim, aktuelna vlast se dobro pzicionira i snalazi
  • Jednomišljenici

    09.10.2017 14:31
    Svaka čast, gos'n Autonomaš, ulepšali ste mi dan.
  • Autonomaš

    08.10.2017 07:55
    SNS konglomerat
    Jeste, baš je tako. U SNS je prava mešavina raznih partija, ali i mišljenja. Naime, AV kao iskonski radikal budi nadu kod svojih bivših da će to i pokazati, a on se pri tome na sav glas približio Angeli Merkel. Rusi su i dalje bez diplomatskog pasoša, a mi sa pasošem moramo na Kosovo. Nadasve, on ipak prihvata odvajanje KIM (mada tvrdi suprotno) kao i što ne prihvata da se Bg spoji sa Dodikom. Zato Novi Sad, ali i čitava Vojvodina ćuti jer on sad upravo radi protiv onog šta je pre 30 godina podržavao. Vojvođani su vrlo jedinstveni i smatraju da neka sam sada čisti svoja višedecenijska sranja. Problem sa radikalima je to što oni ne smatraju to za sranje i sada će se morati sukobiti. Dakle, izvestan raspad SNS-a će ujedno označiti ogoljavanje političkih stavova i tu treba tražiti prostor za Vojvodinu.
  • Čvarkov

    07.10.2017 20:50
    Ne mene ne računajte!
    Svaki put kada sam se zbog nečega bunio, šetao i protestovao, meni je bilo gore
    Ne računajte na mene. Ko hoće da se buni, nek se buni sam!
  • Ozna

    07.10.2017 19:29
    sve dozna
    Bravo......Napokon neko da progovori..........sad su na redu profesori , lekari , akademici ,glumci , radnici.......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna