Autor: 021.rs

Novi Sad
12.06.2018.
20:26 > 20:21
Umetnički kolektiv "Petar Drapšin" obeležiće godišnjicu završetka bitke na Sutjesci u petak, 15. juna, u Omladinskom centru CK13.
  • jel ovo

    14.06.2018 00:18
    stara zgrada Lisja ili UČK
  • Prle

    13.06.2018 14:52
    Kus
    Moj deda je bio ucesnik bitke na Neretvi i Sutjesci, uvek je govorio da je mrzeo Cetnike posle toga kao i Ustase jer su zajedno jurisali na njih onako gladne i izmorene , da su napravili strasan pokolj na Sutjesci nad ranjenicima a ovome sto prica o porazu na Sutjesci da kazem nesto posto ocigledno Veze Nema po pricama Rekla Kazala Ja Cuo to nije bio Poraz jer da je to bio Nijedan jedini se nebi izvukao od tamo , partizani na Sutjesci su izvrsili Proboj Pametnjakovicu sa zadnjih 50 metaka u Sanzeru od Smajsera jer sam to cuo od Ucesnika Proboja koji je tamo Bio i Ucestvovao u tome, i znam da su jeli korenje i crknute konje ali im nije palo napamet da Odustanu ili Se Predaju cuvali su Zadnju bombu ako ih uhvate da povedu koliko mogu sa sobom na onaj svet Ustasa Cetnika Nemaca ovih Folksdojcera iz Princ Eugen Iz Vojvodine, ranjenike su mucili kao najgori Sadisti Monstrumi, sve civile su pobili nikog nisu ostavili u zivotu, ali zato kasnije 1945 kad su im Ti Partizani odsekli odstupnicu sve su im Naplatili sa punim pravom !
  • limanac

    13.06.2018 13:53
    Kada su punudili Veljku Bulajiću da režira film Sutjesku on je to odbio.
    Po njegovim rečima, nije želeo najveći partizanski poraz da predstavi kao pobedu.
    Čovek je bio u pravu, jer je film bio totalni promašaj i nije prikazan nigde van granica SFRJ.
    Kažu da je Tito kad je na snimanju video Ričarda Bartona kako se jedva drži na nogama izjavio: "Pa majku mu, nisam bio pijan na Sutjesci".
  • Vojvodjanin

    12.06.2018 22:43
    Bravo momci i devojke!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna