Autor: 021.rs

Novi Sad
11.10.2018.
20:28
Mrak je uveliko pao u Novom Sadu, ali "Lidlmanija" nije popustila Novosađane koji i dalje stoje u redu za novootvoreni supermarket na Novom naselju.
  • Fuj fuj

    14.10.2018 15:26
    U Japanu su ostatke bacenih bombi cistili Japanci stariji od 60 godina, bez zastitnih odela svesni posledica. Toliko
  • X

    14.10.2018 07:33
    @Simba lidl
    Bravo!!!
  • Nije prijatno

    13.10.2018 17:05
    @Prijatno - oprostite ali vas ne razumem. Ako pogledate drugi pasus istog dokumenta u kojem ste pročitali da sam "90ih padao u trans govorima Milosevica i Seselja", u njemu jasno stoji da ste vi lično klali Srbe po Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj. Da, vi lično, ne množina nego lično vi. Zanimljiva vam je, iako glupa, ta floskula - "ne obraćam se vama lično nego vama u množini", ako ste vi kao množina uradili nešto to valjda ne mora da znači i da ste to uradili kao pojedinac, na stranu da je to potpuno besmisleno, sebe ste prigodno izopštili iz te "množine" ali zato odgovorno, što je oksimoron jer ste vi sve samo ne odgovorni, tvrdite kako sam ja deo baš te "množine". Ponovo vas pitam da ukažete na jednog jedinog u ovom redu koji je to izjavio i da pružite informaciju kada je to uradio i na koji način, vidite ja vam dajem svaku mogućnost da potkrepite vaše reči jer ne želim da odmah pretpostavim da ste samo šovinistička gnjida koja paušalno etiketira građane bez ikakvih dokaza odnosno fašističko đubre koje bezočno laže i potom ne želi da stane iza svojih sopstvenih reči.
  • @ pile vaznije od

    13.10.2018 09:53
    Samo da primetim
    pile vaznije od 12.10.2018 • 15:21
    Zivota

    Stotine hiljada Rumuna je nocima izlazilo na ulice da bi promenili vlast .

    Samo da primetim da pomenuti Rumuni vlast nisu promenili, naprotiv. Vladajuca garnitura je uspela u onom sto je nameravala - set zakona koji slabi borbu protiv korupcije je usvojen, potpisao ih je i predsednik, mada se prvobitno tome opirao, a popustio je jer su rekli da ce i njega smeniti. To se sve desava u drzavi koja je clan EU.
    Prave promene se retko dogadjaju mirnim putem. Ne dao Bog da zivimo u, sto Kinezi kazu "zanimljivim vremenima". U medjuvremenu, sasvim je dobra ideja provesti nekoliko sati cekajuci ispred Lidla. Sta drugo pametnije covek moze da radi u Srbiji? Van Srbije, to je vec nesto drugo...
  • Veki

    12.10.2018 23:41
    Danas su neke novine objavile da je u tim gužvama ispred Lidla bilo puno preprodavaca koji su plaćali ljudima da čekaju i kupuju za njih, tako da nisu tu u pitanju samo gladni penzioneri.
  • NekoNs

    12.10.2018 19:14
    Radno vreme
    U Nemackoj Lidl nedeljom ne radi,kod nas ce raditi,samo da se izrabljuju radnici.Dajte im onda i plate priblizne nemackim.
  • dejan

    12.10.2018 15:29
    glupost
    Koliko čovek mora nisko pasti pa čekati toliko u redovima da bi kupio nešto što je jeftinije 100 dinara. Koliko košta 1 sat čekanjai ponižavanja? Zar ova Srbija nema ponosa i prodaje se za sitne pare. Ne bih da vređam, ali po čemu je to Lidl zaslužio da se narod toliko ponižava, po kvalitetu robe sigurno ne. Ne mogu da shvatim ljude koji po čitav dan čekaju, neznam čemu se nadaju i da li misle da će prebrinuti sve životne probleme ako uđu da kupe nešto. Glupost i sramota.
  • pile vaznije od

    12.10.2018 15:21
    Zivota
    @Simba
    "onda je veoma uvredljivo pisati komentare kako smo "ovakvog ili onakvog mentaliteta..."

    Stotine hiljada Rumuna je nocima izlazilo na ulice da bi promenili vlast .
    Kod nas se niko ne buni protiv vlasti niti iko i pomislja da skloni politicare bandite koji godinama pljackaju sopstveni narod .
    Nama je najvaznija - piletina .
  • @Simba

    12.10.2018 14:26
    "Pravo pitanje je sta nam je ciniti ?"

    Stajati u redu ispred opstine, skupstine i predsednistva dok se lopovi i paraziti ne dozovu pameti?

    Ali ne, lakse je glasati za trenutno popularnu stranku i onda cekati u redovima po marketima, postama, domovima zdravlja, kontejnerima, itd.

  • Kupus bez penzionera

    12.10.2018 13:17
    @Penzioner-kupusar - gospodine, na stranu da ste odabrali naciju koja je veoma specifična ne samo u odnosu na nas već i u odnosu na sav zapadni svet, ako ste već odlučili da odaberete prirodnu katastrofu za poređenje zašto to niste uporedili sa poplavama u Srbiji od pre nekoliko godina, da li se narod i tada tukao, vikao i gurao dok su primali pomoć? U međuvremenu bih vam preporučio da makar sada, ako već niste celog svog života izašli iz Srbije odnosno nekada Jugoslavije, posetite zapadne zemlje i vidite kako se i oni itekako toku, viču i guraju za vreme rasprodaja. Slažem se međutim da je u pitanju mentalitet naroda, ali nećete uspeti u svojoj nameri da takav mentalitet prikrpite samo Srbiji.
  • Simba

    12.10.2018 13:01
    lidl
    Ako ima, a znam sigurno da ima, makar jedno ljudsko bice koje je gladno i zbog toga ceka u ovom tuznom redu ispred prodavnice, onda je veoma uvredljivo pisati komentare kako smo "ovakvog ili onakvog mentaliteta..."
    Glad ne znaci kada ceo dan ne jedete, pa ste uvece gladni. Glad znaci da godinama stedite na hrani; preskacete obroke, jedete hleda,testa i krompira ili date deci ono kvalitetnije sto uspete da kupite.
    I ne zaboravimo da gladan covek gubi dostojanstvo.
    Pravo pitanje je sta nam je ciniti ?
  • @Goxns

    12.10.2018 12:18
    Nije razlika u standardu drzave vec u samopostovanju, dostojanstvu, sramoti i ostalim ljudskim osobinama.
    U Americi ima vise sirotinje nego kod nas pa se ne tuku oko Lidla, kontejnera i sl. jer nisu siromasni u glavu.
    Kod nas je obrnuto, ovde se prodaju za sendvic, besramno ceka (ma sta ceka, otvoreno trazi) da ti neko nesto udeli, za sicu radi sve i svasta, itd.
  • Penzioner-kupusar

    12.10.2018 11:28
    Alkibijad Nusa
    Moram biti iskren.Jako iskren,mada se vecini nece dopasti moj komentar.
    Ima i toga da su mnogi stajali od ujutro do uvece zbog neke male ustede jer danas u "ZLATNO DOBA "Srbije- stvarno se tesko zivi,tj,prezivljava u velikom procentu.
    Posebno penzioneri i radnici iitd.......moglo bi sejos nabrojati.
    Medjutim mislim da to nije primarno.
    Navescu jedan primer od pre par godina pa vi prosudite da li sam u pravu?
    Ne secam se tacno pre koliko godina je Japan zadesio,sad, ili zemljotres ili cunami,u svakom slucaju,opustosio je taj deo Japana i sravnio sve sa zamljom.
    Slike koje su dolazile posle toga bile su za mene zapanjujuce.
    Japanci stoje mirn, po jedan u redu i cekaju da dobiju vodu i hranu.Nema guzve,vike,guranja,vredjanja,nista od toga.
    Negde u isto vreme,negde kod nas ,neko je sa kamiona delio tresnjine grancice.Ljudi su se okupili oko kamiona,tukli gurali,vikali ,otimali ne bi li dobili grancicu...Bilo je i nekoliko lakse povredjenih.
    Ko se seca slozice se sa mnom da je u pitanju MENTALITET NARODA!
  • Kupac

    12.10.2018 10:40
    Redovi>
    Ima mozda neko ko je danas bio u Ldlu? Ili stanuje u blizini? Interesuju me da li se moze uci bez cekanja? Ili mozda postoji neka aplikacija/web sajt koji prati staje, koliko sati/minuta je vreme cekanja do ulazka u objekat? :) Salu na stranu, stvarno me interesuje kakvo je danasnje stanje? Jer dok stigem do Lidla je oko pola sata. A 3 sata, i da mogu, sigurno necu gubiti u cekicanju u redu za kilogram banane.
  • Đura

    12.10.2018 10:28
    Gledam juče red ispred Lidla i razmišljam u sebi na čega je spao nebeski narod.
  • Jane Doe

    12.10.2018 10:07
    Шта мислите ко је направио јутарње редове испред Лидла? Па, исти они пензионери којима су животи до бола испразни, па свако јутро пуне домове здравља и праве гужву, а угурали би се преко реда, да могу. Сад вас ја питам, како им није било тешко да стоје сатима како би уграбили јефтине пилетине, препуне антибиотика, и кило-два банана? како то да их јуче нису болеле ноге и крста?
  • NS67

    12.10.2018 10:01
    TO SU NAMA,NAŠI IZBORI DALI!
    Pa sada u Redove!
    Za Piletinu koja ni Nezna Štaje Nebo ni Zemlja!
    A, o Travi ni da Ne prićam!
  • :-)

    12.10.2018 09:54
    Lidlovci
    @@@@ KIMI

    Kimi ,ajd CAO...
    Promasio si temu!

    Stetaaaaaaa!
  • PERICA####

    12.10.2018 09:45
    HALO,ZA MESEC DANA...
    PROMENADA!!!
    Ima da Potone od Naroda!!!
  • Insajder

    12.10.2018 09:37
    Tuga
    Nažalost svih nas koji smo smatrali da je dolaskom kompanije "Lidl" napravljena tržišna pometnja, te da će ista posledično dovesti do smanjenja visokih cena kod konkurencije, upravo se desilo suprotno...Marketing je cudo, smanjiti 4 proizvoda do granice njihove ekonomske isplativosti, odnosno do minimalne zarade, ucinilo je to da su imali nevidjenu guzvu, samo na osnovu pametno osmisljenog MARKETINGA čiji efekat ne može da ima nijedna druga reklama na tv, bilbordu, itd....Direktno su "udarili" na gladan stomak Srbina, koji je pohrlio grlom u jagode, ne bi li za koji dinar manje uštedeo od uobicajenog rasploživog kucnog budzeta. Jucerasnji dan je pokazao koliko smo u stvari sirot narod, te da smo spremni da zbog jednog "naduvanog pileta" od 120 din provedemo satima cekajući ispred renomiranog "NEMAČKOG" trgovca, koji je sve sigurno posmatrao sa podsmehom...jedno je sigurno danas će pola Srbije na trpezi imati pile za ručak! Uzdravlje Srbijo...
  • xyz

    12.10.2018 09:01
    @Stanko
    "Mene raduje što je došao Lidl. Konačno počinjemo da ličimo, bar površno, na uređene zemlje EU."


    To konacno nece doci nikada , daleko , jako daleko smo udaljeni od EU . Vekovima .
    Samo tri reci : sudstvo , zdravstvo , administracija .
  • mikica

    12.10.2018 08:38
    #Ivan 12.10.2018 • 05:58
    .
    @student. Obradiva zemlja se kultivise,a ne ljudi...

    da li si ti novi Albert Ajnstajn ?
  • Pera

    12.10.2018 08:22
    Lidlovska pesma
    Posto se malopre pojavio samo naslov:


    Od sabajle Srbija se trese,
    idu ljudi, nose pune kese!

    Jebeš "Rodu", a jebeš i "Maxi",
    svi za "Lidl" naručuju taxi!

    Skupio se narod sa svih strana
    zbog Lidlovih jeftinih banana.

    Navalile i dede i babe,
    pa kupuju kao da je džabe.

    Jer u Lidlu sve je jeftinije,
    a i Vučko dig'o im penzije.

    Neki tu su još od mrklog mraka
    pa pazare svašta za džabaka.

    A predsednik, Bože me oprosti,
    kao da se usr'o od radosti.

    Ceo narod može da izgine,
    njemu osmeh ne može da skine!

    Njega voli i staro i mlado,
    jer do "Lidla" vodi svoje stado.

    Eto tako, od ranoga jutra,
    narod misli stiglo bolje sutra.

    Kad pogledam na sve četir' strane
    samo vidim ovce nasmejane.

    Predsedniče, od ovaca hvala,
    biće tebe sve dok je budala!
  • Pera

    12.10.2018 08:16
    LIDLOVSKA PESMA :D
  • Stanko

    12.10.2018 08:04
    Mene raduje što je došao Lidl. Konačno počinjemo da ličimo, bar površno, na uređene zemlje EU.
  • Lala

    12.10.2018 08:03
    Crnjak
    LIDLOVSKA
  • komsija petar

    12.10.2018 07:47
    #Ivan 12.10.2018 • 05:58
    .
    @student. Obradiva zemlja se kultivise,a ne ljudi''

    kako volim ovako pametne kao ti pa jos ujutro da mi zacine kafu .
  • Miki

    12.10.2018 07:44
    Hajde sada da stanemo u zastitu naših lopurdi!!!!!Pravda za Maxi,Idea,.....Ljudi opametite se ove nase kao spasioce koji su sve pokrali da je zakona trunuli bi dozivotno u nekim zatvorima.Bravo za LIDL i komentar koji je Kimi postavio...
  • goxy

    12.10.2018 07:39
    @Ivan

    Ovde je rec o ljudima , da oni umiru a ne crkavaju kao sto dole rece neki pametan citalac.
    ne razumem sta zelite da dokazete ?
  • covek

    12.10.2018 07:28
    Jbes drzavu gde je narod zeljan piletine i banana. E kako nama zivot jeftino prodje..
  • Nebojsa

    12.10.2018 07:20
    @Ivan 12.10.2018 • 05:58
    ."@student. Obradiva zemlja se kultivise,a ne ljudi"...

    Zasto mislite da ste u pravu ?
    I ljudi se takodjer kultivisu .
    Eno vam na google-u gomila linkova o kultivisanju LJUDI .
  • Iliiy

    12.10.2018 06:55
    @kimi

    Da li ste ljuti ?
  • Ivan

    12.10.2018 05:58
    .
    @student. Obradiva zemlja se kultivise,a ne ljudi
  • Aleksandar

    12.10.2018 01:53
    Stokholmski sindrom definiše se kao naizgled teško shvatljiva pojava zbližavanja, razvijanja određenih osećanja, pa čak i specifičnog oblika ljubavi između žrtve i agresora. Ovo, naizgled neobjašnjivo, psihičko savezništvo psihijatri i kriminolozi objašnjavaju urođenom potrebom razvijanja specifičnog mehanizma preživljavanja u uslovima egzistencijalne ugroženosti.
  • Veki

    12.10.2018 00:25
    Kimi svaka čast na komentaru.
  • student

    12.10.2018 00:21
    @kimi
    " .. i sve ostalo ako crknes od gladi??!?!?!!?!?!? .."

    Kultivisite se . Zivotinje crkavaju a ljudi umiru .
  • анти-потрошач

    12.10.2018 00:02
    Глобално село
    Ово је заиста тужан призор. Ту сигурно има људи које на то терају ниска примања, али има и доста оних којима није нужно ово цимање и понижавање, али које тресе потрошачка грозница. Од људи који раде у супермаркетима сам чуо да, када су биле неке "шок" акције се дешавало да се људи потуку око уља, и ту никада није била реч о социјалним случајевима. Али људи су данас, не само код нас него и на западу (чак је то тамо отишло и много даље), спремни ради мале уштеде да се понижавају, нпр. да сатима стоје голи пред продавницом, или да чекају и читав дан да би међу првима купили нови ајфон.
  • Goxns

    11.10.2018 23:39
    Ovo je normalno
    Ljudi sta se iscudjavate, ovo se desava svugde u svetu. Jedino je razlika o vrsti robe na sta utice standard drzave. Kod nas se tuku oko artikla koji kosta 50, 100 din, u americi oko tehnike i brendirane garderobe koja kosta nekoliko stotina dolara, a u kataru pretpostavljam da se tuku na rasprodaji lambordzinija i ferarija :)) ..princip je isti
  • Slanina

    11.10.2018 23:35
    Ne razumem hejtere
    Ako ce ti "preprodavci" to prodavati skuplje, zasto kupiti od njih ako imas Lidl? Dalje, ova stvar je normalna sirom sveta, mada je ja ne razumem bas, ali tako je. Na koji nacin ti ljudi, koji stoje u redovima, ugrozavaju vas koji ih pljujete? Neka stoje, njihova stvar, akcije traju po 3 dana pa idite sutra, prekosutra. Ili nemojte uopste ni ici, vasa stvar. Ili ste toliko nezadovoljni svojim zivotom pa vam svako ko razmislja iole drugacije, smeta?
  • Istina

    11.10.2018 23:35
    #kimi
    Da li ti misliš da je siromašan taj koji je došao da kupi 500 kg šećera i 30 kg piletine? Siromašan na žalost nema tolike novce za takvu kupovinu. Nego je to parola snađi se za ove sitne trgovce koji kupuju u većim marketima a onda preprodaju po većoj ceni. Žalosna je sva ta priča,ali istina je da naš narod nezna za granice pristojnosti. Kao da je Lidl samo danas radio i kada se samo danas moglo kupiti sve što im je trebalo. Ne može se ništa kupiti za ceo život.
  • Rade

    11.10.2018 23:29
    Koji komentari sramota me sto sam srbin zato sto ljudi cekaju u redu za nesto jeftinije pa ja bih vas pitao jeste li ikada bili negde u inostranstvu pa ovo je sasvim normalno nikoga nije sramota da kupi nesto jeftinije to je njihova stvar dali im se stoji u redu ili ne .niko tu nije gladan ljudi samo zele da ustede novac .A za ove sto kukaju da nemaju 50 din u dzepu verovatno ni ne zasluzuju da ih imaju kad su sebi dozvolili da dodju u takvu situaciju!
  • Ooo,

    11.10.2018 23:11
    budi bog s nama
    sad će Ditrih da se popne za 1 lestvicu više
    http://www.spiegel.de/wirtschaft/reichenliste-des-manager-magazin-aldi-clan-dominiert-liste-a-860258.html
  • Prijatno

    11.10.2018 22:58
    RSrbija 11.10.2018 • 21:52
    Smrdojvodina
    @spiner - da li možete da pokažete jednog konkretno u redu koji se "zaklinjao da nikada neće kupovati robu iz Nemačke", kao i kada i gde je to izjavio? Hvala.

    Ko? Pa vi prvi kada ste 90ih padali u trans govorima Milosevica i Seselja i kada su super veliko srpski planovi pali u vodu vi ste prstom pokazivali na Nemacku, Eneglesku, SAD pa posle na EU kako su oni svi krivi za vase nesrece. Ali kao i uvek vi (mnozina ne vi licno) uvek pricate jedno a radite drugo bas kao i ovi za koje glasate i dan danas nakon 30 godina. E tako dodjes do toga da pricas da neces da kupujes robu sa zapada dok stojis u redu da kupis bas tu robu.
  • Rusofil

    11.10.2018 22:55
    Užas šta reklama i mediji urade od običnih ljudi. Pohrlili Srbi u Europu, zavedeni reklamom i obećanjima,a dok se osveste, msm ako ikada dodju sebi, valjda će shvatiti i primetiti koliko im je prazan novčanik, koliko su nisko pali i koliko je bedno to što im Evropa servira . Tolike godine obećanja boljeg života,svetlog evropskog puta, boginje Evrope, evropskog kvaliteta i standarda, rezultiralo Matijevičevim piletom u Lidlu !
  • kimi

    11.10.2018 22:42
    @www

    a sta da radis ako ti je stomak prazan , sta ce ti onda porodilja ,i sve ostalo ako crknes od gladi??!?!?!!?!?!?
    Msm 100% siguran da ti tih problema nemas ,zato i pises tako!
    Svako ceka u redu za ono sto mu treba.
    Porodilje buduce tate neka protestuju za to, sta ima neko ko nema ni kuceta ni maceta ni 50din u dzepu da ide da pruza porodilji podrsku da dobije para iz budzeta od tog istog koji ima 50din u dzepu??
    Ako zelis dete, moras da imas i para za to, to kosta, "ziveo kapitalizam" ,tako da traziliste gledajte.
    Ali da .. najlakse je okriviti siromasne, oni su krivi sto su nas skolovani politicari i intelektualci doveli dovde... da ...
  • Lenjivac

    11.10.2018 22:41
    Čekamo E-Lidl
    O, Lidlu, Lidlu, daleko li si mi!

    Čekam online poručivanje i isporuku, pa onda nešto i imamo.

    Zahvalno lenj.
  • zox

    11.10.2018 22:35
    e jadni moji Srbi,zeljni piletine i banana..tuga..
  • kimi

    11.10.2018 22:19
    Gospodo pametni iz komentara .. a gde VI PAZARITE?? A Norveskoj ili Engleskoj??
    Sta vam smetaju ljudi koji zele za 50% manje para da kupe banane u odnosu na derikoze iz maxija idee mercatora univera disa itd .. ???
    Dal ste vi normalni bre koji je vama??!?!!
    Smetaju vam ljudi koji su siromasni , vi ste kao prebogati pa vam smetaju siromasni ili sta ?? Ne razumem??
    Nikada niste videli crni petak u americi engleskoj, gde se ljudi bukvalno TUKU !!!!
    Jeste ovaj narod imbecilan ali ne zbog ovih sto stoje u redu, nego zbog moralnih gromada poputa vas u komentarima!!

    Ah da i zaboravih .. da ce radnici u Lidlu cc imati x2 plate u odnosu na one sto rade u pomenutim firmama, i ako se drze norme iz ostalih drzava, rad popodne se dodatno placa kao i rad nedeljom kao dan ..
    E sad nastavite da pljujete i lupajte mi minuse dok ne dodje Aldi ili Spar .. slobodno .. i nastavite da kupujete u maxiju ideju sve za x2 cenu .. a pritom im zaposleni rade za 25.000.
    Laka vam noc.

  • www

    11.10.2018 22:03
    Ja zaista ne razumem da otvaranje supermarketa treba da ima ovakvu medijsku i javnu pažnju.
    Ne znam šta je tužnije, što ljudi čekaju 3 sata u redu i grabe se za piletinu, šećer i banane kao da si im dao zlato, ili to što veću pažnju i interesovanje ljudi imaju za otvaranje marketa nego da podrže protest porodilja koje država teško diskriminiše, ili na primer da se okupe oko pljačke i krađe koji poticu od politicara .
    OVo znači da smo kao društvo ne samo siromašni, već bedni i jadni, te da nam je jedino bitno da uštedimo 100-200 dinara i nahranimo gladne stomake.
  • Pera

    11.10.2018 21:59
    Pilici su domaci, dobar deo mlecnih proizvoda je domaceg porekla stvar je u ugovaranju velikih kolicina i brzom plasmanu. Proizvodjacima se isplati da rade sa Lidlom jer brzo dobiju novac a ne zavlace ih kao ostali domaci trgovacki lanci.

    Da li Vam je krivo sto je Lidl efikasan i obezbedi zaradu za sebe, proizvodjaci dobiju bolje uslove od ostalih a kupac dobije kvalitetan proizvod po nizoj ceni.
    Kome ne odgovora moze u grugim radnjama da kupi skuplje i losije ili ako hoce da se razbacuje da place brendove a ne kvalitet.
  • Комша

    11.10.2018 21:57
    Лидлиоти. У Хрватској их зову Лидлићи.
  • Samo Mi

    11.10.2018 21:55
    Definitvno smo kokoshke u banana drzavi.
  • banana man

    11.10.2018 21:54
    Konzumenti banana u banana drzavi .
  • RSrbija

    11.10.2018 21:52
    Smrdojvodina
    @spiner - da li možete da pokažete jednog konkretno u redu koji se "zaklinjao da nikada neće kupovati robu iz Nemačke", kao i kada i gde je to izjavio? Hvala.
  • dragan

    11.10.2018 21:51
    Da li je moguce da ste toliko gladni?
  • telep

    11.10.2018 21:51
    sto je najgore na svakom otvaranju bude tako, za 10 dana bice kao i svi drugi marketi, prazan vecinu vremena
  • Komšija

    11.10.2018 21:50
    Odličan tajming
    Pravi datum za otvaranje: dan posle isplate penzija.
  • Petar

    11.10.2018 21:48
    Sveti Lidl
    ovo pile je vrhunskog kvaliteta ne mora ni da se pece moze se odmah jesti.. mmhhh
  • Mile

    11.10.2018 21:44
    Koliko smo samo jadan narod. Sramota me sto sam srbin kad vidim obakve slike. Uzas.
  • @rasha

    11.10.2018 21:43
    Hranom koju kupuju na slepere pa ih kosta daleko jeftinije nego prosecnog pilicara
  • Y

    11.10.2018 21:40
    V
    ....bo vas Lidl!!!
  • spiner

    11.10.2018 21:39
    A u redovima isti oni koji su se zaklinjali da nikada neće kupovati robu iz Nemačke. Toliko o dostojanstvu ovog naroda.
  • Dejan

    11.10.2018 21:38
    Sramota
    Jedan Lidl u gradu od 350.000 stanovnika, normalno da su gužve, pitanje je kada će i moći otići oni koji ne žele piletinu i banane, minimum 5 objekata je neophodno u ovolikom gradu, ovim drugim proizvodima će isteći rok pre nego što dođu kupci za njih na red
  • Darwin

    11.10.2018 21:36
    Podrska. Samo zderite dok se ne userete.
  • Veliki drmr

    11.10.2018 21:34
    Ima i pomfrita od 1kg ko zec.
  • robot

    11.10.2018 21:29
    @rasha
    > Zanima me cime hrane pilice kad im se isplati da ih prodaju za 120din/kg?
    Pa bananama za 60 din.
  • hmm

    11.10.2018 21:25
    Uvece ispred Lidla ujutro na motanje kablova .
  • Hrčak

    11.10.2018 21:19
    Za hitnu pomoć je najbolje da tamo napravi poljsku bolnicu jer ako akcije idu na svaka 3 dana biće tu posla. :-)
  • Goran

    11.10.2018 21:19
    Od sutra Lidlova piletina na pijaci po ceni od 180 dinara . Sve je to domaće gospodine, iz mog dvorišta na Klisi .
  • box

    11.10.2018 21:17
    Hoće li i normalni kupci uspeti da dođu na red,
    a ne samo ovi preprodavci, vlasnici "malih radnji", i ovi paćenici što gomilaju ratne rezerve, ili kupuju za celu rodbinu i komšiluk?
  • NN

    11.10.2018 21:16
    Za Black friday nije ovakva guzva.. sta je ovo jel ovi penzosi bas nemaju zivot?
  • DonJuan

    11.10.2018 21:09
    Hahahahahaha kakvi pajaci ja ne verujem. Kolabirace zbog dva bataka i guz papira, da bi ustedeli za cirka jedan litrar goriva. Strasno sta siromastvo uradi od naroda i zemlje.
  • rasha

    11.10.2018 21:07
    Zanima me cime hrane pilice kad im se isplati da ih prodaju za 120din/kg?
  • konj

    11.10.2018 21:07
    Srbija volova
    Kakva budalastina, zaista uveliko pocinjem da mrzim ljudsku rasu......
  • bum

    11.10.2018 20:58
    Svi pljuju po zapadu a svi hrle u zapadne prodavnice .
  • Maksovac

    11.10.2018 20:58
    Pokret zvani Lidlovanje
    11 oktobar, Dan Svetog Lidla.
    S verom u Lidl-a!
    Gospodo lidlovci, ako nam Lidl da zdravlja, da se okupimo iduće godine na ovaj dan,
    i skomno proslavimo ovaj sveti dan, uz pečene piliće i banane!
  • Tokmak

    11.10.2018 20:54
    Sramota
    Najbolji pokazatelj jada i bede u kojima živimo.
  • ALAL VERA

    11.10.2018 20:52
    CEO MESEC,PILETINA tri obroka!
    Na Stolu!
  • banana republic

    11.10.2018 20:50
    Stigle nove ture banana i pilica .
  • PERICA####

    11.10.2018 20:47
    NEMAJU u LIDLU,MAŠTE...
    Pa ovi u redovima,Vape za Grickalicama,Sokovima,Kafom,Vodom i Čuvarima reda!
    Mislim,dok se u Toaletu ili u obližnjem žbunju...!Kikiriki Semenke...i ostale zanimacije!
  • tj

    11.10.2018 20:44
    Boze dragi....
  • RVosha

    11.10.2018 20:44
    Smrdija
    Kada ce Rusi otvoriti slicnu radnju u Srbiji ?
  • mrak mrak mrak mrak

    11.10.2018 20:44
    pao mi na oci
    Hahaha, neka ih, lepo vreme, bolje da stoje u redu nego da gledaju Zadrugu/Parove/Vucica
  • Sale NS

    11.10.2018 20:37
    Malo me sramota
    Kakav smo mi narod, nemam reči?! Svašta se priča, komentari na društvenim mrežama su neverovatni počev od "izveštaja" CESID-a da je izlaznost do 12h oko 87%, pa tek ona pesmica na FB...
  • ?

    11.10.2018 20:33
    Da li su ovi citavi?????????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna