Andrea Arsović osvojila srebro na Gran Priju

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Andrea Arsović osvojila je danas srebrnu medalju u gađanju vazdušnom puškom, prvog dana takmičenja na Gran Priju u Novom Sadu.

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Andrea Arsović osvojila je danas srebrnu medalju u gađanju vazdušnom puškom, prvog dana takmičenja na Gran Priju u Novom Sadu.

Članica SK Partizan do odličja je došla rezultatom od 415,2 krugova. Zlato na 5. Gran Pri takmičenju osvojila je predstavnica Hrvatske Snježana Pejčić, koja je upucala 418 krugova, dok je bronza pripala Katarini Biserčić (Srbija) sa 414,6 krugova.

Gran Pri je poslednje takmičenje na kojem reprezentativci Srbije učestvuju u sezoni 2013/2014.

Nakon letnje pauze, od septembra ih očekuju nadmetanja na Svetskom prvenstvu u Granadi, gde će se boriti za osvajanje kvota za učešće na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016. godine.

  • vbj.c

    02.08.2014 19:14
    @andrea
    Bravo devojko ! Zelim ti sve najbolje u zivotu.

    Ne ljuti se na nas: ranjavanje mangupa skoro 65 komentara, tvoj uspeh ama ni jedan komentar.

    Oprosti nam ,otislo je sve u honduras.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport