Dvomeč sa Šerifom najvažniji u sezoni

Trener FK Vojvodina, Marko Nikolić, smatra da je današnja utakmica protiv Šerifa u plej ofu za plasman u grupnu fazu Lige Evrope, meč od najvećeg značaja za novosadski klub, a kako kaže, svi jedva čekaju njen početak.
Trener FK Vojvodina, Marko Nikolić, smatra da je današnja utakmica protiv Šerifa u plej ofu za plasman u grupnu fazu Lige Evrope, meč od najvećeg značaja za novosadski klub, a kako kaže, svi jedva čekaju njen početak.

Prema njegovim rečima, Šerif je veoma stabilan i odlično organizovan klub i Vojvodina je sa tim dobro upoznata.

"U pitanju je ekipa koja je u nekoliko poslednjih sezona samo jednom nije osvojila titulu u domaćem šampionatu, a bila je zapažena i na evropskoj sceni, nastupima u grupnoj fazi Lige šampiona i Lige Evrope", rekao je Nikolić i dodao da je prilično siguran da u ekipi Šerifa neće zaigrati nijedan Moldavac, već samo strani fudbaleri, pre svega iz Brazila.

Kako kaže trener Novosađana, Šerif je ekipa koja se odlično brani i opasna je u kontranapadu, a njegovim rečima ide u prilog i podatak da je ovaj tim u prošloj sezoni primio samo 17 golova na 33 utakmice, uz gol razliku +48.

Moldavci su ove godine imali nešto slabije započeli sezonu, izgubivši u kvalifikacijama za Ligu šampiona od Dinama iz Zagreba ukupnim rezultatom 4:0, a u domaćem prvenstvu se nalaze na četvrtoj poziciji sa sedam osvojenih bodova nakon četiri odigrana kola.

Ovogodišnje pojačanje Vojvodine iz londonskog Čelzija, golman Matej Delač, rekao je za sutrašnji meč da je to za mnoge igrače utakmica karijere. "Ovo je meč za koji većina nas živi - pun stadion, odličan protivnik i prilika da prođemo u elitni deo takmičenja. Jedino mogu reći da ćemo dati sve od sebe i da ćemo uživati u toj utakmici", rekao je Delač.

Utakmica između Vojvodine i Šerifa na stadionu "Karađorđe" počinje danas u 20:30 časova.

  • Srpska Vojvodina

    22.08.2013 13:26
    jos jedan ispran mozak
    @nikola

    Koliko samo ispranih mozgova u nasoj zemlji, nije ni cudo sto tako sad zivimo, katastrofa kako razmisljamo! Zive u Srbiji mrze Srbiju, zive u Novom Sadu mrze Vojvodinu...pa kako da nam bude bolje kad ni sami sebe ne cenimo. Moras voleti svoje! Nemamo drugu zemlju sem Srbije kakva je takva je, nemamo drugi klub sa takvom tradicijom i istorijom u NS kao Vosa, jos od davne 1914...sledece godine u martu stogodisnjica, malo li je!
    Napred Voso, do pobode za prave Novosadjane i Vojvodjane! Za srpski fudbal i nas grad!
  • cincilimincili

    22.08.2013 11:57
    Steta sto ke onaj Abukabalar otisao bas pred ove najvaznije meceve.

    Vojvodino srecno
  • 22.08.2013 11:11
    vosa
    vosaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport