FK Vojvodina pod zabranom

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije zabranila je registraciju novih igrača za devet klubova Superlige, među kojima je i Vojvodina.
Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije zabranila je registraciju novih igrača za devet klubova Superlige, među kojima je i Vojvodina.

Bivši igrači i treneri, odnosno klubovi, kao poverioci, su pred nadležnom Disciplinskom komisijom FSS podneli zahteve za pokretanje disciplinskih postupaka, što je za posledicu dovelo do izricanja mera zabrane registracije i transfera novih igrača za klubove.

Kako je saopšteno na sajtu FSS, Vojvodina je dužna 22.800 evra zbog dugovanja prema Stojanu Vranješu, Zoranu Popoviću i Vladimiru Brankoviću, Jagodina oko 2.500 evra zbog obaveza prema Radničkom iz Obrenovca i Dušku Dukiću.

Među ostalim klubovima su Zvezda, Rad, Borac, Novi Pazar, OFK Beograd i niški i kragujevački Radnički.

Zabranu imaju i klubovi druge lige - Metalac, Inđija, BSK Borča i Sloboda iz Užica.

Prelazni rok u Srbiji zvanično počinje 19. januara 2015. godine.

  • 18.12.2014 15:59
    Zabraniti i sankcionisati krivično sve mafijaško-"fudbalske" klubove, koji podržavaju dilersko-mafijaške navijačke organizacije, uključujući ovaj.

    Ukloniti sa zidova po gradu obeležja dilerskih teritorija u formi klupskih oznaka.

    Ukloniti preteće poruke i grafite koji podstiču na mržnju - naročito iz školskih dvorišta i okoline.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.