Fudbaleri Vojvodine ponovo razočarali

Fudbaleri Vojvodine ponovo su razočarali svoje navijače, jer su na "Karađorđu" odigrali bez golova protiv autsajsera, ekipe Metalca.
Fudbaleri Vojvodine ponovo su razočarali svoje navijače, jer su na "Karađorđu" odigrali bez golova protiv autsajsera, ekipe Metalca.

Danas ništa nije funkcionisalo u redovima domaćina, a za 90. minuta protiv poslednjeplasiranog tima stvorene su svega dve šanse. Malobrojna publika je mogla da po prvi put na terenu vidi novajlije Moreiru i Apiju, ali oni nisu prikazali ni minimum onog što se od njih očekuje. Vojvodina je nakon ovog kola zadržala treće mesto na tabeli, ali je Zvezda još više odmakla pošto je trijumfovala u Ivanjici sa 3:1.

Čak četiri od osam susreta Superlige odigranih u terminu od 14 časova završeno je bez golova. Evo svih rezultata: Jagodina - OFK Beograd 2:0, Rad - Novi Pazar 0:0, Spartak - Radnički 0:0, Javor - Crvena zvezda 1:3, Smederevo - Borac 0:1 i BSK - Hajduk 0:0.

Partizan i Sloboda igraju od 19h.

Tabela: Partizan 43 (-1), Crvena zvezda 38, Vojvodina 32, Radnički 30,....

U narednom kolu Vojvodina gostuje u Novom Pazaru.

  • Podbarac

    11.03.2012 16:42
    Navijaci i kvazinavijaci
    Kolicina zvizduka na kraju utakmice mi daje za pravo da upravu nazivam nesposobnom jer je ona birala strucni stab i grace a fudbalere slepcima jer igraju kao bogaljevi.Navijam za Vojvodinu vise od 50 godina,proslavio sam dve titule i jedan srednjeevropski kup,docekao i ispratio mnoge fudbalere i imam svoje misljenje koje uvek javno izrazavam.Navijam iz srca a ne zato sto mi neko placa kao mnogima od tzv.navijaca.Od 1972.godine tj.punih 40 godina imam pretplatnu godisnju kartu i ne treba niko da me zove,dodjem sam na stadion.Kao navijac Vojvodine bio sam u Beogradu,Splitu,Zagrebu,Rijeci,Skoplju,Sarajevu... i uvek navijao samo za Vojvodinu.Navijao sam i kada su ispali u II ligu i zestoko se protivio tadasnjem direktoru anekada vrhunskom igracu Zvonku Ivezicu.Doveo je nesposobnog trenera i jos gore igrace pa su ispali iz lige.Vas isto pitam,koga vi branite? Nesposobnu upravu koja ni jednog trenera ne moze da zadrzi punu sezonu ili igrace koji su nedostojni da nose dres Vojvodine jer pojma nemaju sa fudbalom ? Imako bih sa ponosom i kvalitetom igrao za nas klub.Toliko od mene -PODBARAC
  • JTM!

    10.03.2012 22:54
    @ Podbarac - Totalni slepci
    Sezonski navijaču koji pratiš modu, niko te nije ni zvao da dolaziš na utakmicu..
  • obicni

    10.03.2012 22:02
    naduvani
    provincijalci

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.