Partizan suvereno i na Spensu

U derbiju 13. kola, odbojkaši Partizana odneli su bodove iz Novog Sada i ostali na tronu, nastavivši niz pobeda.
U derbiju 13. kola, odbojkaši Partizana odneli su bodove iz Novog Sada i ostali na tronu, nastavivši niz pobeda.

Pred oko 550 gledalaca gosti su slavili sa 3:0, po sertovima 25:22, 25:21 i 25:22.

Presudila je veća borbenost Beograđana i razigrana dijagonala Kostić-Mrdak, uz sjajnog Marka Nikolića, koji nosi epitet igrača susreta. Ostao je utisak da su gosti skoro "protrčali" kroz malu salu Spensa, dok domaćin na terenu jednostavno nije ličio na sebe. Samo u pojedinim momentima budili su se crveno-beli, ali to nije bilo dovoljno za povoljan rezultat protiv raspoloženog lidera.

- Ovo je u desetak dana naša četvrta utakmica. Generalno, mislim da nam je u nekim situacijama falilo strpljenja, išli smo glavom kroz zid. Nemamo puno vremena da tugujemo. Bitno je da nas malo mimoiđu maleri i da kompletiramo ekipu - rekao je trener Vojvodine NS seme Strahinja Kozić.

Partizan je lider tabele sa 36 bodova i svih 13 pobeda, sledi ga zvezda sa 31 bodom, dok je Vojvodina treća sa 25, ali i utakmicom manje. U narednom kolu Novosađani gostuju u Kladovu, ali će pre toga u utorak u Kraljevu odigrati zaostali susret sa Ribnicom.

  • Stoik

    26.01.2015 11:22
    FOtografije sa meča: http://www.napredvosa.com/gallery/thumbnails.php?album=529

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.