Pobeda rukometaša Vojvodine za celu Srbiju

Rukometaši Vojvodine ostvarili su još jednu veliku pobedu u Ligi šampiona u okviru C grupe protiv Tatrana u Prešovu rezultatom 27:19.
Rukometaši Vojvodine ostvarili su još jednu veliku pobedu u Ligi šampiona u okviru C grupe protiv Tatrana u Prešovu rezultatom 27:19.

Veoma značajna pobeda za ekipu iz Novog Sada u Prešovu. Vojvodina se na najbolji mogući način revanširala Tatranu za poraz u SEHA ligi od pre dva dana. Ova pobeda ima još veći značaj jer će svaki naredni šampion Srbije igrati direktno u grupnoj fazi Lige šampiona, bez kvalifikacija.

U prvom poluvremenu je Markovićeva ekipa odlično igrala. Dobra odbrana donela je brze kontra napade koje su igrači Vojvodine maksimalno koristili. Stanković i Marjanović su vodili crveno-bele u prvom delu igre sa ukupno sedam postignutih golova. Prilazili su Slovaci na dva gola zaostatka, ali nisu uspeli da preokrenu rezultat.

I u nastavku su Novosađani bili u prednosti, koja je konstantno rasla kako je utakmica odmicala. Podigli su igru u odbrani na još viši nivo, i praktično su zatvorili prolaz slovačkoj ekipi.

Odlično je danas branio mladi Luka Arsenić, u ključnim trenucima je zaustavljao šuteve igrača Tatrana, i bio je jedan od najboljih igrača utakmice. Todorović i Pralica su odlično odigrali danas, kao i ceo tim, pa Vojvodina dolazi do svoje druge pobede u ovogodišnjem ciklusu Lige šampiona.

Novosađani se nalaze na četvrtom mestu u grupi sa četiri osvojena boda. Na prvom mestu je Meškov, zatim Larioha, pa Porto, dok su na pretposlednjem i poslednjem mestu Čehovski medvedi i Tatran.

U narednoj utakmici Vojvodina na Spensu dočekuje Lariohu 17. oktobra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.