Prvi poraz košarkaša Vojvodine u prvenstvu

Košarkaši Vojvodine doživeli su prvi poraz u Košarkaškoj ligi Srbije pošto su izgubili na gostovanju od OKK Beograda rezultatom 98:84.
Košarkaši Vojvodine doživeli su prvi poraz u Košarkaškoj ligi Srbije pošto su izgubili na gostovanju od OKK Beograda rezultatom 98:84.

Bila je ovo najslabija partija Novosađana u prvenstvu, odbrana je u potpunosti zakazala kao i šut za tri poena.

Najzapaženiji učinak imao je Stefan Pot sa 21 poenom, Šešlija je ubacio 12, Đumić i Čampara po 10, a Popović 9 koševa. S druge strane, nezaustavljiv je bio Vuk Malidžan sa čak 38 poena.

U derbiju kola FMP je slavio u Nišu protiv Konstantina 81:60, pa su posle prvog dela sezone tim iz Železnika i Vojvodina na čelu tabele sa svega jednim porazom, Konstantnin ih prati sa devet pobeda i dve izgubljene.

Šampionat se nastavlja 10. januara kada će Vojvodina gostovati u Kruševcu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport