Superiorna Vojvodina osvojila Superkup

Rukometaši Vojvodine odbranili su trofej u Superkupu Srbije pobedivši u Arandjelovcu niški Železničar sa 40:22.
Rukometaši Vojvodine odbranili su trofej u Superkupu Srbije pobedivši u Arandjelovcu niški Železničar sa 40:22.

Duel šampiona Srbije i pobednika kupa delovao je kao okršaj NBA igrača protiv ostalih selekcija na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u košarci.

Potpuna dominacija Novosađana u svim segmentima igre i nemoć rivala obeležili su večerašnji duel, a bez obzira na izvesnost meča oko 500 gledalaca moglo je da uživa u kvalitetnom rukometu. Crveno-beli su krenuli silovito od starta pa je na poluvremenu već bilo 21:10.

Blistao je Perović na golu sa čak 16 odbrana, kao i desno krilo Stanković koji je proglašen za najboljeg igrača utakmice. Pobednika je predvodio upravo Stanković sa 12 pogodaka, Datukašvili i Orbović su dali po pet, dok je s druge strane najefikasniji bio Petković sa pet golova.

Vojvodina se sada okreće takmičenju u SEHA ligi gde je ponovo očekuje težak meč i gostovanje u Slovačkoj protiv Tatrana iz Prešova od kojeg je nedavno izgubila u polufinalu kvalifikacionog turnira za Ligu šampiona. Taj meč igra se u subotu od 18h.

  • Inicijativa

    18.09.2014 07:54
    Vi ste PONOS GRADA !!!
    Grad Novi Sad je to prepoznao.
    FIRMA je to prepoznala !
    Bio bi red da se ovi momci nagrade Oktobarskom nagradom grada !!!
  • kimi

    17.09.2014 21:59
    Svaka cast momci!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport