Utakmice sa Sampdorijom obeležiće i sećanje na Vujadina Boškova

Predstojeće dve utakmice između fudbalera Vojvodine i Sampdorije obeležiće i sećanje na legendu ta dva kluba Vujadina Boškova.

Predstojeće dve utakmice između fudbalera Vojvodine i Sampdorije obeležiće i sećanje na legendu ta dva kluba Vujadina Boškova.

"Priprema se veliki pomen za Vujadina Boškova, nešto što će Vojvodina i Sampdorija zajednički uraditi za tog velikana našeg fudbala", rekao je predsednik Vojvodine Zoran Šćepanović. On je kazao da će susreti sa Sampdorijom, pored takmičarskog duela, nositi i "neskrivenu emociju".

Vujadin Boškov je umro 2014. u 82. godini. On je 14 sezona nastupao za novosadski klub, a jednu je proveo u italijanskom. Po okončanju igračke karijere dugo godina radio je kao tehnički direktor Vojvodine, dok je bio trener Sampdorije u dva navrata.

Vojvodina i Sampdorija će se sastati u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Prvi susret igraće se narednog četvrtka u Torinu, dok je revanš sedam dana kasnije u Novom Sadu.

  • 24.07.2015 15:56
    NS
    Lepo što se Uprava setila da nas na taj način podseti na velikog čoveka, ljubitelja fudbala, FK "Vojvodine"... Neka i italijani vide da ga NS nije zaboravio!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport