Vojvodina dobila licencu za Evropu i dva nova igrača

FK "Vojvodina" dobio je licencu za nastup u evropskim takmičenjima pošto su ispunjeni svi administrativni zahtevi Fudbalskog saveza Srbije.
FK "Vojvodina" dobio je licencu za nastup u evropskim takmičenjima pošto su ispunjeni svi administrativni zahtevi Fudbalskog saveza Srbije.

Vojvodina je zauzela četvrto mesto i izborila kvalifikacije za Ligu Evropu, a sada su ispunjeni i ostali uslovi.

"Predsednik kluba Zoran Šćepanović, kao i članovi Upravnog odbora, spostvenim sredstvima omogućili su da se premoste sve dospele obaveze koje su kočile klub da dobije evropsku licencu", navodi se u saopštenju kluba, koji je bio u obavezi da od početka sezone dostavlja neophodnu dokumentaciju FSS.

"Vojvodina" je danas dobila i dva igrača, a u pitanju su Aleksandar Stanisavljević, koji je došao iz Donjeg Srema i omladinac Aleksandar Paločević, koji je završio školu OFK "Beograd".

Stanisavljević je rođen 11. juna 1989. godine u Požarevcu. Od 2014. nosio je dres Donjeg Srema, za koji je zabeležio 19 nastupa i postigao pet golova. Njegov ugovor važi tri godine. Aleksandar Paločević potiče iz Gnjilana, rođen je 22. avgusta 1993. godine, a u dresu OFK "Beograd" postigao je četiri gola na 48 nastupa. Ugovor mu važi dve godine.

Prve evropske mečeve novosadska publika gledaće već u julu kada počinju prva takmičenja u Ligi Evrope.

  • Aleksandar D.

    30.05.2015 03:55
    FKV
    Plata je mala,ali redovna matadore.Naravno da zastupam inrerese navijaca u fkv,a cije ti interese zastupas i ko tebe i koliko placa...
    budi mi pozdravljen matadore...
  • buda i lazic

    29.05.2015 03:56
    zbogom zapade
    od sledece sezone dolazimo samo na sever,kad smo videli kako braca kisnu na zadnjoj tekmi odlucili smo se za ovaj radikalni potez.
  • Matador

    28.05.2015 22:17
    Djumejv covek
    Ako moze da se zna da li Dundja i dalje brani interese navijaca u FKV i da li prima i koliku platu za to?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.