Vojvodina lako protiv Ribnice

Odbojkaši Vojvodine NS Seme pobedili su Ribnicu u Kraljevu sa 3:0 u odloženoj utakmici 11. kola Wiener Städtische lige.
Odbojkaši Vojvodine NS Seme pobedili su Ribnicu u Kraljevu sa 3:0 u odloženoj utakmici 11. kola Wiener Städtische lige.

Vojvodina je do pobede došla sa 25:13, 25:11, 25:20, posle samo 56 minuta igre.

Crveno-beli su od starta krenuli silovito, napali servisom, poremetili igru domaćina i brzo stigli do 8:3. U nastavku su vođstvo dodatno povećavali i ostavili rivala ispod 15 poena. Još ubedljiviji su bili gosti u drugom setu, sve je maksimalno funkcionisalo, sa krajeva su Mihajlo Stanković i Katić bili izuzetno precizni, a odličan je bio i Nadaždin. Do manjeg opuštanja Novosađana došlo je u trećem setu, ali su i dalje držali protivnika na odstojanju i rutinski završili meč.

Sjajan meč odigrao je Boško Bojičić, koji je nanizao 11 poena, uz nepogrešiv učinak u napadu (5-5) i čak šest blokova. U Vojvodini dvocifreni su bili još Katić i Mihajlo Stanković sa po 11, kao i Nadaždin sa deset poena. Kod domaćih, bolji od ostalih bio je Ćosić sa 11 poena.

Vojvodina je tako ostvarila devetu pobedu ove sezone i učvrstila se na trećoj poziciji, iza Partizana i Crvene zvezde, dok je Ribnica ostala na petom mestu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.