Vojvodina odnela sva tri boda iz Novog Pazara

Fudbaleri Vojvodine slavili su u Novom Pazaru 1:0 u 23. kolu Superlige.
Fudbaleri Vojvodine slavili su danas u Novom Pazaru 1:0 u 23. kolu Superlige.

U izuzetno važnom meču u borbi za jedno od mesta koje vodi na evropsku scenu, pobedu je gostima doneo Mirko Ivanić u 20. minutu sjajnim udarcem glavom.

Pazarci su pred ovaj duel bili izraziti favoriti, vezali su četiri uzastopne pobede dok su Novosađani u vrlo promenljivoj formi, a vratila im se i publika na tribine posle tri meča zbog kazne. Ipak, oko 5.000 navijača moglo je samo aplauzom da isprati goste iz Novog Sada koji su odigrali odlično ne dopustivši domaćinu da se razmaše i ugrozi vođstvo koje su stekli još u ranoj fazi igre.

Vojvodina se sada ponovo izdvojila na četvtom mestu sa 40 bodova, ima četiri manje od Čukaričkog, a četiri više upravo od Novog Pazara koji joj i dalje ozbiljno preti. U narednom kolu Vojvodina će ugostiti ekipu Borca iz Čačka.

U ostalim susretima odigranim danas: Voždovac - Crvena zvezda 0:1, Donji Srem - OFK Beograd 4:0, Napredak - Spartak 0:0, Rad - Radnički Kragujevac 1:0, Čukarički - Radnički Niš 1:1 i Borac - Jagodina 3:1. U nedelju igraju Partizan - Mladost.

  • sone

    21.04.2015 12:12
    bole dodji na odbojku danas da se upoznamo,da pomognemo nasoj vosi da pobedi.mozemo i na kosovo zajedno da idemo kad zatreba da se brani Srbija.
  • ljuba trafika

    21.04.2015 08:42
    ko je tebe bole nesto pitao,covek se meni obracao.
    nikog ni ne treba da zabole za nas,niti nam je to bitno.i ne vataj se za miletova muda.
  • bolence

    21.04.2015 08:34
    bolence
    bolence za tebe sigurno ne bijemo bitke,i ne znam ko je tebi drmao kavez uopste.na kosovu sam vec bio i ako bog da zdravlja ici cu opet.
    p.s.ne vataj se za moja muda,nema potrebe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.