Vojvodina sutra protiv Vardara

Rukometaši Vojvodine u okviru 9. kola Seha lige ugostiće branioca titule reagionalnog takmičenja, ekipu Vardara iz Skoplja u nedelju, 31. avgusta.
Rukometaši Vojvodine u okviru 9. kola Seha lige ugostiće branioca titule reagionalnog takmičenja, ekipu Vardara iz Skoplja u nedelju, 31. avgusta.

"Vardar je moćan tim koji je, kao i Vesprem, sastavljen od reprezentativaca iz šest zemalja. I Vardar kupuje igrače Barselone. Na svakoj poziciji ima dva, tri vrhunska igrača počevši od fantastičnih golmana Šterbika, Milića i Angelova, pa preko krilnih igrača Dibirova i Markovića, zatim i vrhunskih bekova, poput, Lackovića, Gorbova, Karačića, Pribaka, Lazarova, a tu je i najbolji mladi igrač evrope Dušebajev, da ne nabrajam dalje. Bio bih zadovoljan ako bismo pružili igru sličnu iz prvog poluvremena meča sa Vespremom. Moramo biti realni, teško je nositi se sa protivnicima koji imaju tako širok "roster". Ipak, imamo mi naše kvalitete i ovaj novi tim će rasti iz meča u meč", naglasio je šef struke Đorđe Ćirković.

Na utakmici protiv Vesprema publika se odazvala u velikom broju, skoro hiljadu i po gledalaca. U Vojvodini očekuju nastavak interesovanja za najbolji rukomet u regionu.

"Zaista sam srećan što su ljubitelji rukometa u Novom Sadu, a  i šire, prepoznali rezultate Vojvodine i što dolaze na Slanu Baru. Mislim da je velika stvar što ovaj grad ima priliku da na delu vidi najbolje svetske ekipe. Činjenica je da teško, još uvek, možemo u rezultatskom smislu da se nosimo s njima. Međutim, sam nastupu u tako kvalitetnom takmičenju navodi veće napore u organizaciji i porast kvaliteta. Naši igrači postaće čvršći, dobiće na iskustvu koje će im biti od velike koristi u borbi za sve domaće trofeje", naglasio je direktor Vojvodine Darko Jevtić.

U Vojvodini, osim povređenog kapitena Danimira Ćurkovića, svi su zdravi i spremni za novi veliki okršaj u regionalnom takmičenju, sa Vardarom iz Skoplja.

"Ne želim previše da trošim reči o protivniku. Jasno je da je reč o vrhunskoj ekipi. Želim u ime igrača da kažem da ćemo dati sve od sebe. Svi hoćemo napredak. Dosta je novih igrača, potrebno nam je vreme, a dobre igre će doći", izjavio je srednji bek Bojan Todorović.  

Susret će biti odigran u SC "Slabna Bara", sa početkom u 18 časova. Ulaz je slobodan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport