Vojvodina ubedljiva protiv poljskog Pogona

Fudbaleri Vojvodine savadali su poljski Pogon iz Šćećina rezultatom 3:0 prvoj kontrolnoj utakmici u Beleku.
Fudbaleri Vojvodine savadali su poljski Pogon iz Šćećina rezultatom 3:0 prvoj kontrolnoj utakmici u Beleku.

Strelci za Vojvodinu su bili Alivodić u 31. minutu, Makarić u 57. i Asani u 80. minutu iz jedanaesterca.

Novosađani su tokom svih 90 minuta susreta bili bolji rival, a svoju dobru igru, začinili su sa tri efektna gola.  

Vođstvo Vojvodini doneo je Enver Alivodić u 21. minutu. Začetnik akcije bio je Janko Tumbasević, koji je sjajno probio odbranu rivala, odigrao povratnu loptu Alivodiću, a ovaj preciznim i snažnim šutem zakucao loptu u mrežu.

Izabranici trenera Zorana Marića, imali su više od igre, kontrolisali loptu i u svim segmentima dominirali nad rivalom. Osim pogotka Alivodića, bilo je još zrelih prilika pred poljskim golom. Najbolju šansu u prvom poluvremenu, propustio je Gaćinović, koji je, tokom prvih 45 minuta "leteo" po terenu i stvarao pravu paniku u odbrani suparnika.
Sličnu šansu posle akcije Alivodića, promašio je i Luka Luković, nakon čijeg šuta je lopta otišla pored gola. Sa druge strane, u 30. minutu Poljaci su došli do daha i zapretili preko kapitena Muravšika koji je izbio sam ispred Jovanića. Međutim, Jovanić je intervencijom zaštitio svoju mrežu

U drugih 45 minuta, Vojvodina je nastavila sa dobrom igrom. Držala je sve konce igre u svojim rukama, iako je trener Marić, na teren poslao kompletnu drugu postavu. Rezultat toga bila su još dva gola u mreži poljske ekipe. Prvo je u 57. minutu Elmir Asani dubinskom loptom proigrao Uroša Stamenića koji je snažno šutirao, golman Kudla kratko odbio loptu, a Makarić je oštrim udarcem poslao u nebranjeni deo mreže.

  • Grbavica

    29.01.2015 09:00
    Aliiiiiiiii mi te volimo.
  • FKVNS

    28.01.2015 22:27
    Ali majstore
    Upravo odreši kesu i zadrži Alija u svetinji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.