Voša i Lalatović dočekuju Mladost

Fudbaleri Vojvodine danas na "Karađorđu" dočekuju Mladost iz Lučana u 19. kolu Superlige.
Fudbaleri Vojvodine danas na "Karađorđu" dočekuju Mladost iz Lučana u 19. kolu Superlige.

U prošlom kolu su Novosađani na debiju trenera Nenada Lalatovića slavili minimalnim rezultatom protiv Javora u Ivanjici. U međuvremenu je Lalatović dobio suspenziju na tri meseca zbog verbalnog duela nakon završetka utakmice između Radničkog i Borca, čiji je tada bio trener.

Ipak, Lalatović će danas sa klupe voditi crveno-bele jer disciplinska komisija nije poslala zvaničan dopis u suspenziji. On je optimista pred ovaj duel.

- U goste nam dolazi veoma nezgodan protivnik. Statistika kaže da su od 24 boda, koliko su osvojili do sada, čak 15 osvojili na gostujućim terenima, što samo pokazuje koliko opasni mogu da budu. Imaju fenomenalnu polukontru i kontru, u kojoj dominiraju dvojica njihovih jako brzih bočnih igrača. Znamo sve o njima, kao i oni o nama, ali za nas je najbitnije to da naš pristup meču bude isti kao što je bio u Ivanjici. Nadam se da ćemo i na ovom meču pokazati naše pravo lice i sigurno ćemo dati sve od sebe da pred našim navijačima u Novom Sadu ostvarimo pobedu. Na "Karađorđu" se sigurno nikada nećemo braniti, jer nama bod kod kuće nikad nije dobar rezultat. S druge strane, remi bi možda bio dobar ishod za Mladost, pa ćemo zato morati da igramo vrlo agresivno i napadački od samog početka utakmice - jasan je trener crveno-belih.

Utakmica počinje u 15 časova. Cene ulaznica su 300 dinara za zapad, 200 istok i 100 dinara za sever.

  • ALUMNI

    27.11.2015 14:30
    VOŠA I CIRKUZANT
    ima da ponesem transparent:

    PRAVDA ZA LALATOVIĆA

    .... :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.