Ayna kozmetika iz Novog Sada briljirala na sajmu kozmetike u Parizu

Novosadska kozmetička kuća "Ayna cosmetics" osvojila je peto mesto na nedavno završenom najvećem Sajmu kozmetika na svetu - Cosmeeting and Creative Beauty u Parizu.
Novosadska kozmetička kuća "Ayna cosmetics" osvojila je peto mesto na nedavno završenom najvećem Sajmu kozmetika na svetu - Cosmeeting and Creative Beauty u Parizu.

U konkurenciji 49 izlagača iz celog sveta, ova kozmetička kuća se u kategoriji Anti-aging proizvoda, sa "Anti-age supreme booster" serumom svrstala u red najboljih.

Cosmeeting and Creative Beauty, 12. po redu Sajam kozmetike u Parizu, održan je od 9. do 11. septembra. Za tri dana je okupio oko 18.000 posetilaca iz celog sveta, koji su imali priliku da se upoznaju sa novinama u kozmetici, da upoznaju nove brendove, proizvode i dobavljače.

"Ayna kozmetika je bila u delu Sajma koji okuplja mlade brendove, do pet godina postojanja. Takmičili smo se sa kompanijama koji imaju mnogo veću proizvodnju", navodi direktorka "Ayna cosmetics" Maja Otić i naglašava da su distributeri bili zadovoljni teksturom njihovih proizvoda, kao i pakovanjem.

"Svidelo im se što naši serumi nisu previše tečni, te su praktični za nanošenje, pošto se ne slivaju niz lice. Takođe, dopalo im se što je kremast, jer se na tržištu uglavnom mogu naći samo uljani serumi. Prema komentarima posetilaca, postigli smo to da budemo drugačiji i da imamo kvalitetnu formulu, odnosno recepturu. Prijatno iznenađenje bila je muška anti age kolekcija, koja je bila jedna od retkih namenjenih muškarcima", ističe Otićeva. Ona dodaje da je kompanija vrlo mlada, ali da se njihov tim dve godine bavi formulama, testiranjem proizvoda i kreiranjem dizajna pakovanja.

Ayna proizvodi imaju takozvani luksuzni efekat na koži, nakon nanošenja. Efekat krema se oseti već nakon prvog nanošenja, namenjene su svim tipovima kože, a njihovo delovanje je višestruko. Ayna cosmetics je posvećena proizvodnji i distribuciji izuzetnih i jedinstvenih proizvoda za svoje korisnike i može da ponudi sofisticirane formulacije sa najvećim procentom aktivnih sastojaka u svojim proizvodima.

"Ayna cosmetics" je firma iz NovogSada, koja se bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda i održavanjem kože. Sve informacije mogu se pronaći na www.aynacosmetics.com, mejl za dodatna pitanja je maja.o@aynacosmetics.com, a broj telefona 060/052-00-32.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti