Besplatna škola tenisa za novosadske mališane

Od danas je moguće prijavljivanje za besplatnu školu tenisa za decu uzrasta od 5 do 12 godina.
Od danas je moguće prijavljivanje za besplatnu školu tenisa za decu uzrasta od 5 do 12 godina.

Ovu pogodnost roditeljima omogućila je drugu godinu za redom Zelena stranka u saradnji sa teniskim klubom "Winner NS".

Kako kaže Mirjana Neorčić, ovom akcijom žele da daju svoj doprinos stvaranju bezbednijeg, zdravijeg i podsticajnijeg ambijenta u kojem će odrastati najmlađe generacije Novosađana.

- Nekvalitetno provođenje slobodnog vremena uz TV programe neprimerene njihovom uzrastu, kompjuterske igrice koje podstiču agresiju, nedostatak kulturnih, ekoloških i sportskih sadržaja usmerenih na razvijanje pozitivnih vrednosti i zdravih navika, jedan je od uzročnika problema nasilničkog ponašanja među mladim generacijama. Zato smatramo da je neophodno obezbediti više finansijskih  ulaganja u programe namenje najmlađima, u dečja igrališta i sportske terene u Novom Sadu kako bi kvalitetni sadržaji koji doprinose zdravom psihofizičkom razvoju bili dostupni što većem broju dece i mladih - kaže Neorčićeva.

Sva zainteresovana deca koja se prijave do 29. maja imaju mogućnost da tokom juna besplatno pohađaju školu tenisa u klubu "Winner NS", upoznaju se sa pravilima ovog  sporta i savladaju osnovne tehnike. Prijavljivanje je moguće putem Facebook stranice Zelena stranka, sajta www.zelenastranka.rs ili na telefon 021/662-33-45 svakog radnog dana od 10 do 12h.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti