Besplatno predavanje za roditelje o pomoći deci pri učenju

Besplatno uvodno predavanje za roditelje "Efikasno učenje" održaće se u utorak 30. septembra u 19h u E-gimnaziji, Radnička 20.
Besplatno uvodno predavanje za roditelje "Efikasno učenje" održaće se u utorak 30. septembra u 19h u E-gimnaziji, Radnička 20.

Predavanje je namenjeno roditeljima dece uzrasta 9 do 12 godina, koji žele da pomognu svojoj deci da lakše, brže i efikasnije savladavaju školsko gradivo.

Roditelji će na ovom predavanju imati priliku da postave sva pitanja vezana za efikasnije učenje i o seminarima za decu na istu temu. Predavač je Branislav Maričić, Internacionalni instruktor programa razvoja intelektualnih sposobnosti britanskog Buzan Centra i direktor Edukativnog centra Finesa iz Beograda.

Zbog ograničenog broja mesta, potrebno je prijaviti se telefonom: 021/444-023 ili 069/44-44-023 od 9 do 17h.

  • Ružica - učiteljica

    01.10.2014 06:16
    Kao i uvek
    Pa da naravno,kao i uvek da je ovakva akcija u pitanju svi se prave mutavi kao svima su deca sposobna,fleksibilna ,brilijantna i pametna,lako uče.A kada treba da se da ocena dete jedva da zna i za dvojku. Budite malo više roditelji,a ne mačke i macani što šetate decu po buticima, bolje ih dovedite na ovu akciju da Vam dete jednog dana bude zahvalno,a ne da Vam sa 13 godina otima novčanik jer misli da je sreća ići u butik. Sreća je rad i učenje ako možete da mu pokažete koliko to može biti zanimljivo.Ali nema ovde komentara, nažalost, svi roditelji su okupirani i opsednuti državom,a ne decom na kojima ovaj svet i država ostaje. Pomozite sada deci ako želite mirnu starost da provedete.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti