Besplatno šminkanje u novosadskim taksijima u okviru Nedelje mode

Ako u Novom Sadu od 25. septembra do 1. oktobra, zaustavite taksi u kojem vas dočekaju šminkeri i stilisti, znajte da je u pitanju akcija u okviru Nedelje mode u Srbiji.
Ako u Novom Sadu od 25. septembra do 1. oktobra, zaustavite taksi u kojem vas dočekaju šminkeri i stilisti, znajte da je u pitanju akcija u okviru Nedelje mode u Srbiji.

Nedelja mode u Srbiji održaće se od 14. do 19. oktobra, a posetioci će imati priliku da vide modele za proleće/leto 2015. ali i da dobiju savete od modnih stilista, blogera, da učestvuju u izboru za najbolji stil odevanja...

Nedelja mode u Srbiji je internacionalni festival mode i dizajna, a glavni deo manifestacije biće održan u hotelu "Park". Cilj je da se povežu domaća modna scena i tržište u Evropi i vodećim centrima mode u svetu.

Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa modelima domaćih i inostranih dizajnera za sezonu proleće/leto 2015, da se edukuju i da dobiju savete od istaknutih modnih stručnjaka, blogera, fotografa i šminkera. Neki modeli će moći i da se kupe u otvorenim "šourumovima" i prodavnicama u holu hotela "Park".

Takođe, na ulicama Novog Sada, Beograda, Valjeva, Vranja, Kosovske Mitrovice i Subotice organizovan je Stree Style Serbia. Oni koji se budu fotografisali u svom gradu mogu da učestvuju u izboru za najbolji stil odevanja koji traje od 14. do 24. septembra.

Od 25. septembra do 1. oktobra, Novosađanke će obradovati Serbia Fashion Week Inglot taksi. Ovaj besplatni taksi pun iznenađenja, devojke će moći da zaustave na glavnim bulevarima Novog Sada, dok na Facebook stranici Serbia Fashion Week mogu pratiti gde se tačno nalazi vozilo u datom momentu.

"Naš taksi sa obeležjima Serbia Fashion Week, besplatno će voziti devojke na željenu destinaciju, a u taksiju ih čeka veliko iznenađenje - šminker koji će im davati savete o načinima šminkanja, koji će ih našminkati i pokloniti im sjajne proizvode Inglot kozmetike", saopštio je organizator manifestacije.

Svakog vikenda od 1. do 19. oktobra, u centru Novog Sada biće postavljen pravi modni foto studio u sklopu akcije "Modeli I am", koji neće biti samo atrakcija za sve prolaznike, nego će pružiti priliku svima onima koji su oduvek želeli da budu deo pravog modnog shootinga da to i učine, da se fotografišu i uživaju u ulozi modela.

Ulaznice za Nedelju mode u Srbiji biće u pretprodaji od 24. septembra u Gigs Tix-u, u Pariskom magazinu, kao i na sajtu www.gigstix.com.

  • SS

    23.09.2014 18:14
    Naravno
    Naravno da će imati taksi sve to.
    Ipak je to SFW.
    Nece biti problema.
  • ilija Čvorović

    23.09.2014 14:01
    protivzakonito
    Nadam se da će inspekcija kontrolisati ta TAXI vozila, da li imaju dozvolu za rad, pp aparat, šestomesečni, inspekcijski pregled, baždaren taksimetar, cenovnik postavljen vidljiv putniku, ispečatirani blok računi, rešenje za korišćenje TAXI stajališta, ispravnu ventilaciju, taxi tablu sa evidencionim brojem, sprovedenu instalaciju za istu, ugovor sa autoservisom o održavanju vozila itd itd
  • Doctor Zoidberg

    23.09.2014 09:16
    Ne platis...
    ...i taksista ti stavi plavu senku oko ociju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti