Bivši opštinski funkcioner pretukao predsednika SO Temerin

Predsednik Skupštine opštine Temerin Robert Karan fizički je napadnut 24. aprila u popodnevnim časovima nedaleko od kuće svojih roditelja.
Predsednik Skupštine opštine Temerin Robert Karan fizički je napadnut 24. aprila u popodnevnim časovima nedaleko od kuće svojih roditelja.

Opštinsko veće Temerina je saopštilo da ga je napao jedan bivši opštinski funkcioner i naneo mu lake telesne povrede glave, pri čemu su događaju prisustvovale i druge osobe. Karan za 021.rs kaže da ga je fizički napao Milan Tepić koji je do oktobra bio član lokalne vlasti.

"Stajao je u grupi ljudi i kada me je video uz gomilu psovki je krenuo ka meni i udario me šakom u glavu nakon čega sam pao. Nisam se branio jer smatram da je to neprimereno za fuknciju koju obavljam. Dok sam sedeo na zemlji ošamučen, Tepić je stojao pored mene i narednih dvadeset minuta nastavio sa vređanjem. Pozvao sam policiju, kao i kolege iz lokalne vlasti. Po dolasku policije i Hitne pomoći, kao i člana veća Dalibora Šandora, Tepić je nastavio da preti i pri tome je zavrnuo ruku kolegi Šandoru", priča Karan za 021.rs

On dodaje da se neprimereno ponašanje bivšeg lokalnog funkcionera nastavilo i u policiji. Karan navodi da se u javnosti nije oglašavao dok o tome nije saopštenje dalo Opštinsko veće i da očekuje da policija i pravosudni organi urade svoj deo posla. Predsednik Skupštine Temerina kaže i da će takođe podneti predstavku Policijskoj upravi Novi Sad protiv osobe koja je bila u Tepićevom društvu, a koja je pripadnik novosadske policije i koja nije ništa uradila da spreči nasrtaje na njega.

O razlozima napada, Karan kaže da može samo da nagađa jer kontakte sa Tepićem nema, ali da izgleda da se radi o tome što su iz opštine tražili objašnjenje o tome po kom osnovu je pre desetak dana ovaj bivši funkcioner držao govor u obnovljenoj sportskoj hali OŠ "Petar Kočić". Karan je inače na lokalnim izborima izbaran za odbornika na listi Lige socijaldemokrata Vojvodine. Nakon što je isključen iz stranke formirao je grupu građana koja nakon prekomponovanja lokalne vlasti oktobra prošle godine čini novu skupštinsku većinu u Temerinu zajedno sa Srpskom naprednom strankom, Socijalističkom partijom Srbije i još nekim stranakama.

  • Temerin u srcu

    28.04.2015 20:15
    Borba
    Robert Karan je uradio za opstinu temerin jako puno dobrog! smestali su mu otkaz, sirili su razne lazi o njemu a sada, majka mu je zbog niskih politickih udaraca imala skoro nervne slomove, porodica mu je mnogo propatila... a sada ga i fizicki napadaju... Karane uz tebe smo!!! ne daj se!
  • Tiki

    28.04.2015 19:51
    Sram te bilo Milane Tepicu.Takvim postupcima se ne resavaju sporovi.On je jedan od onih koji kad ne moze milom idu silom.Sramota.
  • lazo

    28.04.2015 17:36
    jos
    uvek nisu resili jel starija koka ili jaje,ili svadja oko kecenja zatecenog

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti