Ceca na Trgu slobode za Srpsku novu godinu

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović pevaće za doček Srpske nove godine na Trgu slobode.
Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović pevaće za doček Srpske nove godine na Trgu slobode.

Pevačica je ovu vest objavila na svom Tviter nalogu.

"Imam lepu vest i želim da je odmah podelim sa vama - za doček pravoslavne Nove godine se družimo na mom koncertu na trgu u Novom Sadu", objavila je Ceca.

Savetnica gradonačelnika Nada Kobac 12. decembra je rekla da će doček Nove godine po starom kalendaru, 13. januara, biti organizovan i plaćen sredstvima sponzora.

Podsetimo, folk zvezda Svetlana Ražnatović pevala je 28. juna prošle godine na Petrovaradinskoj tvrđavi u okviru Tamburica festa. Tada je deo Novosađana protestovao i pokrenuo peticiju "STOP Ceci na Tvrđavi" smatrajući da na manifestaciji koja se bavi promocijom tradicionalne tamburaške muzike nema mesta za zvezdu turbo folk muzike.

Za prošli 13. januar se dugo spekulisalo da će ona nastupati, ali se to nije dogodilo. Tada su pevali Željko Joksimović, Nataša Bekvalac, Jelena Tomašević i Nikola Rokvić.

Godinu dana ranije, 2013. godine Grad je po prvi put u novijoj istoriji na centralnom trgu organizovao doček Nove godine po julijanskom kalendaru, a svi izvođači tada su bili iz Novog Sada (Garavi sokak, Amajlija, Apsolutno romantično, Mladost, Zvuci s kamena i Rođenice) i nastupali su besplatno.

Komentari 227

  • Gagi

    13.12.2015 01:46
    Da li neko uopste zna gde Ceca peva 31 decembra??
    ..
  • prcko

    13.01.2015 22:02
    za ananimusa
    Ceca je Srpkinja za razliku od Vas koji se vec izjasnjavate kao vojvodjani i zelite rasparcati ovu nasu Srbiju
  • ana

    13.01.2015 20:54
    tooo ceco
    radujem se tome sto ce biti na trgu al mi je zao sto nemogu doci na koncert. a owim primitiwcima sto pisu swasta o njoj zelim da pozelim srecnu nowu godinu hehehe

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti