Čenejci uvode noćne straže zbog lopova

Zbog učestalih krađa po domaćinstvima, meštani Čeneja su odustali od obraćanja policiji jer kažu da od toga nema koristi, navodeći da će uskoro uvesti noćne straže u tom selu.
Zbog učestalih krađa po domaćinstvima, meštani Čeneja su odustali od obraćanja policiji jer kažu da od toga nema koristi, navodeći da će uskoro uvesti noćne straže u tom selu.

- Iz rezervoara traktora nam stalno izvlače gorivo, to je postalo kao dobar dan. Međutim, kada sam nedavno otišao u podrum imao sam šta da vidim. Nestalo mi je 600 litara nafte. Nisam mogao da verujem da su se usudili da mi uđu u kuću. Ukrali su mi 200 bala sena što košta oko 60.000 dinara, a nestalo mi je i pet ovaca - kaže Čenejac Svetozar Murgaški.

Ništa bolje nije prošla ni Vesna Letić koja stanuje na jednom od salaša.

- Iz traktora su nam izvukli 300 litara nafte, a ukrali su nam i akumulator. Krađu nismo ni prijavili, jer su nam i ranije iz dvorišta ukrali automobil, pa policija nije ništa uradila. Čim padne mrak, ni ne izlazimo napolje - kaže Letićeva.

Meštani su poslali dopis i direktoru policije Miloradu Veljoviću. - Morali smo i njemu da se obratimo i čekamo odgovor. Ako ništa ne pomogne, spremni smo i da blokiramo Čenejsku ulicu gde se nalazi policijska stanica na Klisi - revoltiran je Murgaški.

U novosadskoj policiji rekli su da proveravaju prijave koje su stizale sa Čeneja i da će konkretne podatke imati ove nedelje.

  • aaaa

    21.10.2013 18:47
    U roku od 5 dana prosle nedelje ukradose mi akumulator iz auta 2 puta. Pre neku godinu skinuli mi sva cetiri tocka s auta. Jednu noc zaboravih da skinenem plocicu s kasetofona i odmah su mi obili auto. I sve to na parkingu u Sekspirovoj iza Zira. Policija ne moze navodno nista. Sitne kradje, a to sto su meni 2 akumulatora skoro pola plate (druga polovina je informatika, struja, tel.), to se ne racuna. Pa ne znam da li da napravim zasedu i uzmem i ja pravdu u svoje ruke kad su oni vec nemocni... Sigurna sam da lopovi obilaze svaku noc parking i smekaju jel neko ostavio nesto u kolima, ili ne daj boze, zaboravio zakljucati auto. Ne bi mi trebalo duze od 3 dana da ih uhvatim, ali sta i da ih uhvatim?? Jedino da ih lisim zivota, posto ih slobode niko lisiti nece. Dokle vise...
  • Naivcina

    21.10.2013 17:25
    Samo vi batine u ruke i na strazu pa udri da ostane bogalj ,pa ce se znati ko je i sta radi.
  • ZoranNS

    21.10.2013 11:56
    Predlažem da pošto nema odžaka
    Odžačari da čuvaju Čenejce od lopova, ako posle hvatanja lopova odžačari pročiste lopovima odžak, neće više imati hrabrosti da kradu, a dugo posle toga će ručati stojeći.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti