DDOR nije na prodaju

"Šanse da "DDOR Novi Sad" bude prodat trenutno su jako male, jer situacija u svetskom finansijskom sektoru sada nije povoljna za prodaju takve kompanije", izjavio je generalni direktor DDOR-a Kristijan Oto Noi i odbacio spekulacije o masovnom otpuštanju radnika.

"Šanse da "DDOR Novi Sad" bude prodat trenutno su jako male, jer situacija u svetskom finansijskom sektoru sada nije povoljna za prodaju takve kompanije", izjavio je generalni direktor DDOR-a Kristijan Oto Noi i odbacio spekulacije o masovnom otpuštanju radnika.

Povodom napisa u štampi o tome da italijanska osiguravajuća grupa "Fondijarija Saji", koja je od pre tri godine većinski vlasnik DDOR-a, namerava da proda taj svoj deo radi saniranja negativnih posledica svetske ekonomske krize, on je potvrdio da je to bila jedna od opcija. "U želji da konsoliduje svoje poslovanje u Italiji, zbog svetske ekonomske krize, Grupa Fondiaria Sai je razmatrala mogućnost da dodatna finansijska sredstva za brži oporavak poslovanja obezbedi prodajom jednog ili više delova grupe", rekao je Noi, napominjući da je samim tim razmatrana i mogućnost prodaje DDOR-a.

On je istakao da je "DDOR Novi Sad", posle uspešno obavljenog restrukturisanja, jedna od najuspešnijih kompanija u okviru "Fondijarije" i dodao da "ima dobre poslovne rezultate i spada u red najboljih franšiza za osiguranje u regionu, pa je tako i na 'Dilojtovoj' listi 50 najuspešnijih osiguranja u centralnoj Evrope". Ističući da u DDOR-u "Novi Sad" ne postoji plan otpuštanja zaposlenih, Noi je napomenuo da se njihova produktivnost sad meri prema normama kakve postoje u sličnim kompanijama u EU.

  • Vama nebitno

    30.09.2010 20:04
    Pismenost
    Postovana gospodo,
    pogledajte kako ste napisali naziv kompanije ! Sramotno je da novinari Novog Sada ne znaju da napisu naziv svoje komsijske institucije. Sta ocekivati onda od onih koji su teoritorijalno udaljeniji ?! Predlazem da procitate istorijat te kuce i shvatite zasto se zove "DDOR Novi Sad", kada bude razumeli skracenice iz naziva bice vam jasno da se sve zajedno pise pod navodnivima. Nije mnogo institucija u gradu sa toliko tradicijom te predlazem da mladje novinare edukujete na vreme. Za stare je ocito vec kasno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti