Dame u Betaniji i Gerontološkom dobile cveće

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević posetio je Kliniku za ginekologiju i akušerstvo i poklonio ruže porodiljama povodom Dana žena.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević posetio je Kliniku za ginekologiju i akušerstvo i poklonio ruže porodiljama povodom Dana žena.

"Sprovođenjem odgovorne politike u svim oblastima trudimo se da vodimo računa o ženama i majkama na najbolji mogući način", izjavio je gradonačelnik.

On je obišao i Gerontološki centar u Futogu i štićenicama Centra poklonio cveće.

Vučević se zahvalio zaposlenima koji su svakodnevno posvećeni brizi, negovanju i čuvanju najstarijih Novosađana. "Mlađe generacije dužne su da vode računa o starijima, a međugeneracijska solidarnost nešto je što obavezuje sve nas", dodao je Vučević.

  • kika11

    09.03.2015 10:55
    Generacijski jaz će uvek postojati,ali maladja populacija i svi ostali treba da ukažu poštovanje,solidarnost i da vode računa o najstarijim gradjanima.
  • Limanac

    09.03.2015 06:37
    dobro je da se neko setio tih penzionera,ipak njima dugujemo zahvalnost sto su stvarali i gradili ovu zemlju a dok su neki te iste fabrike rasprodali za tepsiju ribe za vreme pljackaske privatizacije!
  • svan

    08.03.2015 22:43
    Gest paznje koji pokazuje zahvalnost majkama i zenama na njihovoj ulozi u drustvu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti