Danas promotivne vožnje panoramskim autobusom

Novosađani i turisti koji su trenutno u Novom Sadu imaće prilike da se danas provozaju panoramskim autobusom i to besplatno.
Novosađani i turisti koji su trenutno u Novom Sadu imaće prilike da se danas provozaju panoramskim autobusom i to besplatno.

Turističko razgledanje grada panoramskim autobusom zvanično je krenulo danas, zbog čega TONS poklanja svima zainteresovanim građanima turu po Novom Sadu i turu po Sremskim Karlovcima, rekla je za 021 Jelena Radojčić iz TONS-a.

"Danas u 13 časova sa Štranda kreće prva tura kojom će se ići u obilazak Sremskih Karlovaca, dok sa istog mesta u 17 časova kreće tura po Novom Sadu", rekla je ona.

Od sutra kreću i zvanične turističke ture ovim autobusom, koje će obuhvatati i usluge turističkih vodiča na srpskom i engleskom jeziku. Organizovaće se dva puta dnevno po Novom Sadu, dok će jedan polazak dnevno obuhvatiti izlet do Sremskih Karlovaca, o čemu je 021. rs već pisao.

Razgledanje Novog Sada će biti u dva termina dnevno u trajanju od 60 minuta, sa polascima u 10 i 17 časova, a kretaće se sa okretnice kod Štranda, voziti preko Mosta slobode i sremskom stranom do Petrovaradinske tvrdjave, zatim preko Varadinskog mosta, Bulevarom Mihajla Pupina, Jevrejskom ulicom, Bulevarom oslobodjenja do Merkatora, Bulevarom cara Lazara i Fruškogorskom ulicom do okretnice kod glavnog ulaza na Štrand. Karta za ovu turu će iznositi 500 dinara i moći će da se kupi u poslovnici TA "Lasta" na Spensu, kao i pri ulasku u turistički autobus.

Na izlet do Sremskih Karlovaca kretaće se u 13 časova, dok je povratak u 16.00. Karta košta 1.000 dinara i moći će da se kupi u poslovnici TA "Lasta" na Spensu, kao i pri ulasku u turistički autobus.

  • nsnn

    07.07.2015 18:13
    ova "tura" se kolima prodje za 15/20 min, gde cete vi tu navuci sat ceo ? a i usput ima 3 stvari bitne za videti
  • Mile Lale

    07.07.2015 10:21
    jeftino
    "Na izlet do Sremskih Karlovaca kretaće se u 13 časova, dok je povratak u 16.00. Karta košta 1.000 dinara..."

    Toplotni udar za 1000 dinara? Daj dva!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti