Danas sednica Skupštine grada

Skupština grada danas će imati samo jednu tačku dnevnog reda, a to je predlog opozicije da se raspravlja o dosadašnjem radu direktora JP "Informatika" Dejanu Čelaru.  
Skupština grada danas će imati samo jednu tačku dnevnog reda, a to je predlog opozicije da se raspravlja o dosadašnjem radu direktora JP "Informatika" Dejanu Čelaru.

Sednica je zakazana na osnovu zahteva opozicionih stranaka u Skupštini grada - DS, LSV i SRS.

Vladajuća većina će, kako saznaje 021, odbiti predlog opozicije odmah na početku sednice, a sve će brzo biti gotovo preglasavanjem.

Sednice gradskog parlamenta održavaju se svakog poslednjeg petka u mesecu, najmanje jednom u tri meseca, tako da će naredna biti najkasnije 29. maja.

  • Svan

    26.02.2015 20:57
    Opozicija ima pravo da zatrazi raspravu ukoliko ima nekih neregularnosti u radu Informatike, ali ako to nije politicki motivisano kao sada.
  • Mil@n

    26.02.2015 12:51
    Opozicija moze samo da iznese predlogm,a da li ce se usvojiti o tome odlucuje vecina.
  • Lalos

    26.02.2015 12:01
    Jeste
    Bas kao kad ljubav zakasni! Kasno su se setili da razgovaraju o gradu i o direktorima koji kradu. Nema nista od toga, oni (DS) je svoje razmatrao, ceka se samo kad ce oni ici na razmatranje iza resetaka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti