Dani Leskovca ponovo u Novom Sadu

Manifestacija "Dani Leskovca", druga po redu, održava se od danas do 12. oktobra na Ribljoj pijaci.
Manifestacija "Dani Leskovca", druga po redu, održava se od 9. do 12. oktobra na Ribljoj pijaci.

Članovi udruženja i proizvođači ajvara i hrane ovog gastronomskog skupa, u četvrtak od 8 do 12 časova, pripremaće ajvar i biće upriličena i degustacija, a posetioci će moći i da uživaju u leskovačkom roštilju.

U petak 10. oktobra od 12 do 13 časova će na štandu "Koliba" domaćini pripremati "Džinovsku pljeskavicu" i na taj način približiti duh Leskovačke roštiljade Novosađanima.

  • gute

    22.10.2014 05:03
    dunja je vrh
    Probao sam dunjinu rakiju, nista lepse
  • Mastodont

    13.10.2014 10:32
    @Bojan i Vojvođan
    Jedino gore od likova koji stavljaju 43 stvari na pljeskavicu su mi likovi koji misle da na pljesku sme da ide samo luk, kupus i štajaznam, senf - sere mi se od tih fora kad krenem južno od Save i Dunava. Kao da je to tartar biftek ili kobe govedina, pa ću da pokvarim sofisticirani ukus. Prosečna mlevena svinja pečena na malo prosečnog uglja, od toga specijalnu umetnost i zanat pravi samo ko ozbiljan zanat nije izučio a o umetnosti ne zna ništa. Ne treba preterivati da curi na sve strane, ali nek svako stavi sebi šta hoće. A pica iz Karibika da je ozbiljna pica ne bi nikom palo na pamet da na nju stavlja majonez, ovako ti je mindegy.
  • riblja pijaca

    09.10.2014 12:34
    sta to bese..
    bio sam na ovoj navodnoj manifestaciji, i mogu reci da od svega je ostalo samo ime Leskovacki rostilj ili pljeskavica.. sr amota sta narodu daju i sta serviraju. Sramota koliko se novosadjani ne cene...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.