Data saglasnost da se proda brod Dunav grupe

Gradonačelnik Miloš Vučević izjavio je da ima informaciju da je Evropska banka za obnovu i razvoj dala saglasnost za prodaju jednog broda iz flote u vlasništvu "Dunav grupe agregati".

Gradonačelnik Miloš Vučević izjavio je da ima informaciju da je Evropska banka za obnovu i razvoj dala saglasnost za prodaju jednog broda iz flote u vlasništvu "Dunav grupe agregati".

 

U vlasništvu Evropske banke za obnovu i razvoj nalazi se 25 odsto kapitala te kompanije.

"Prodajom broda omogućila bi se isplata zarada koje se duguju zaposlenima, ali se problem ne rešava trajno", rekao je Vučević. On je ponovio da problem u toj kompaniji nije lako rešiv i da će Grad u okviru svojih ingerencija uraditi sve da pomogne u iznalaženju rešenja.

Radnici kompanije "Dunav grupa agregati" odustali su, podsećamo, od nove blokade Dunava kod Novog Sada i Beograda, nakon apela gradonačelnika. Predstavnik zaposlenih u toj kompaniji Novica Cvetković rekao je tada da će poslovna zgrada tog preduzeća i dalje biti u blokadi i da do ispunjenja zahteva neće biti dozvoljen ulaz direktoru i menadžmentu kompanije.

Osnovni zahtevi radnika "Dunav grupa agregati" su da im se isplate dve plate i dva ukrcavanja, kao i da se uplate doprinosi za zdravstveno osiguranje koje im je isteklo pre četiri meseca.

  • ns time

    15.11.2012 16:29
    Da li ste Vi citavi?
    Pogledajte ko seda za sto sa Vucevicem da im
    on saopsti da prodaju brod i sve ce Vam
    biti jasno.
    Pa ko jos prodaje brod da dobije platu?
    Pa jeste li Vi citavi?
    Vi ne smete ni ime Borovice da pogledate kad
    podignete glavu kraj Heroj Pinkija.
  • Pokojni Toza

    15.11.2012 12:06
    Zasto brod?
    I cime ce ti ljudi posle da rade?
    Lepo prodate neki gazdin auto SLR, Ferarri ili Hummer pa imate za plate?
  • volks

    15.11.2012 11:11
    IOS
    Nema pametnijeg poteza nego da prodate osnovno sredstvo da bi uzeli plate!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti