Deca iz hraniteljskih porodica otputovala na letovanje

Grupa od 25 dece iz hraniteljskih porodica pošla je jutros na put u odmaralište u Gučevu, gde će o trošku Grada boraviti do 3. jula.
Grupa od 25 dece iz hraniteljskih porodica pošla je jutros na put u odmaralište u Gučevu, gde će o trošku Grada boraviti do 3. jula.

Decu je na put ispratio gradonačelnik Miloš Vučević koji je tom prilikom rekao da Grad nastavlja tradiciju koju Centar za socijalni rad Grada Novog Sada i gradska Uprava za socijalnu i dečiju zaštitu zajednički organizuju za decu koja su smeštena u hraniteljskim porodicama.

"Možemo biti ponosni na socijalnu politiku koju Grad sprovodi godinama unazad, a u skladu na našim finansijskim mogućnostima trudićemo se da vodimo još odgovorniju i transparentniju politiku u oblasti socijalne zaštite. Mislim da je najvažnije da ova deca imaju bezbrižno detinjstvo, a mi smo tu da im pomognemo da prebrode sve probleme koje ih prate kroz život",  rekao je Vučević.

Troškove letovanja obezbedio je Grad Novi Sad preko Gradske uprave za socijalnu i dečiju zaštitu. U okviru Programa letovanja dece na moru u odmaralištu Crvenog krsta u mestu Baošići, od 6. do 15. jula 2013. godine, boraviće i sedmoro dece iz hraniteljskih porodica.

  • 25.06.2013 06:28
    od 52 sedistaq u autobusu, koliko je dece a koliko osoba koje prati tu decu
  • Сремац

    24.06.2013 22:04
    Намештени "анонимус"
    Још нигде нисам чуо такав Далматински говор као што је "написа" тај анонимус.Ако је већ "литовање" и "дица" онда би морало бити и "трибамо", а не требамо имат...увијек и вријеме се кажу увик и вриме,тако давам је ова објава исувише наивна.Мене интересује дали самохране мајке које не примају ни 15000 обећане плате код приватника, а немају ни социјално - могу своју децу бесплатно послати преко центра на летовање?
  • 24.06.2013 14:36
    Dobro dosli !
    Volia bi ja dico moja da vi dodjete u HR na litovanje. Da smo samo malo vise ljudi sve bi se dalo realizirati. Trebamo imat i za svoju dicu odmaralista, ali isto tako i za dicu iz RS, BIH ili MK, Jasno,ne mogu uvijek svi stici na red ali bar jedan dobar gest bi puno znacio. Hoce li to ostvariti pokazat ce vrijeme. Pozdrav iz ST.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti