Demokrate traže objašnjenje za raskopane ulice

Gradski odbor DS-a zatražio je od lokalne vlasti da objasni zbog čega je veliki broj ulica u Novom Sadu nerazumno dugo raskopan. 

Gradski odbor DS-a zatražio je od lokalne vlasti da objasni zbog čega je veliki broj ulica u Novom Sadu nerazumno dugo raskopan.

Oni navode da je Novi Sad već mesecima raskopan bez plana, redosleda i bilo kakvog smisla.

- Radovi na većini gradilišta se odvijaju izuzetno sporo, a istovremeno je zatvoren veliki broj značajnih i frekventnih ulica i raskrsnica, pa je saobraćaj u Novom Sadu već mesecima u kolapsu. Zbog toga Demokratska stranka pita Srpsku naprednu stranku i gradonačelnika Miloša Vučevića zašto se ovi radovi nisu izvodili tokom letnjih meseci i godišnjih odmora, zašto se radovima nije pristupilo planski, nego je sada ceo grad istovremeno raskopan i zašto se na većini lokacija mašine isključuju, a radovi završavaju već oko 14 časova - navode novosadske demokrate.

Oni su takođe naveli da će Skupština grada u petak razmatrati i izveštaj o realizaciji budžeta grada u prvih devet meseci ove godine, u kojem jasno piše da je gradska vlast završila jedva 20 odsto od planiranih kapitalnih radova za ovu godinu. DS smatra da je to još jedan u nizu dokaza da Novim Sadom već više od dve godine upravlja nesposobna, nestručna i neodgovorna vlast.

  • Ziko iz Brazila

    02.11.2014 13:52
    Kopanje
    Izgleda da je DS uspešniji u kopanju i da je više zlata iskopao, jer dok su kopali izgradiše dva bulevara, škole, obdaništa, igrališta, dogradiše kej, kanalizaciju, optičku mrežu, uvedoše bicikl stanice itd.
  • Beba

    31.10.2014 11:11
    Ha,ha,ha
    Prosto i jednostavno (NISAM POLITICKI OPREDELJENA) : Kako koji dodju na vlast oni kopaju... mozda negde ima neko zlato zakopano pa pokusavaju da ga pronadju ... Bolje da smo ih sve poslali u rudnik bar bi bili od koristi !
  • perica ns

    30.10.2014 18:08
    kakav je ono crveno beli pano jeli to ds promenio svoje boje ili...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti