Dostava knjiga na kućnu adresu

Projekat "Knjiga sa svakog", Gradske biblioteke u Novom Sadu  počeo je i trajaće četiri meseca.
Projekat "Knjiga sa svakog", Gradske biblioteke u Novom Sadu  počeo je i trajaće četiri meseca. U okviru projetka realizuje se i servis dostave knjiga na kućnu adresu, koji će se nastaviti i nakon oktobra.

Korisnici servisa su građani sa fizički otežanim pristupom materijalu Gradske biblioteke i njihovo učlanjenje je besplatno. "Knjiga za svakoga" podrazumeva literarne i kreativne radionice sa decom u Sigurnoj kući Centra za socijalni rad.

Cilj projekta je podmirivanje kulturnih, informativnih i obrazovnih potreba, kao i smanjenje izolacije socijalno ugroženih građana i marginalizovanih grupa.

  • Slep i gluv

    08.07.2011 18:39
    Drzavni problem broj jedan
    ETO DRAGI GOSPODINE KOJICU.ZNAO SAM DA SI KRIV ALI NE I ZASTO.A SADA SU MI OTVORILI OCI,SIMBOLICNO,I SADA SAM CUO,STVARNO,ZASTO SI GRESIO. NISI SE POTRUDIO DA SAGRADIS REALNU BIBLIOTEKU ZA POLAMILIONSKI GRAD I NAPUNIS JE KNJIGAMA KAKO DOLIKUJE.NARAVNO DA TO NISI MOGAO SAM,ALI SI BEZ POMOCI GRADA ETO KAO TVOJ NASLEDNIK MOGAO DA NADOMESTIS CRNU RUPU I STVORIS VIRTUELNU CITANOST KNJIGA OD KUCE DO KUCE.NISI SE SETIO A TO RADE U FINSKOJ VEC DECENIJAMA A NEMAJU BIBLIOTEKU.STA CE IM,DRZE KNJIGE U FRIZIDERIMA I ? UVEK SU SVEZE I DOSTUPNE SAMO DA SE JOS TRANSPONUJU U SVEST STO JE ZAVET ARSE PAJEVICA KOJI JE KNJIGE STAMPAO I DRZAO U PODRUMU JER TADA NIJE IMAO FRIZIDER,A DAO BOG TE JE BIO VIZIONAR,KNJIGE I DALJE CUVAMO KOD NJEGA U SPAJZU,A SAD IH NOSIMO I PO DRUGIM SPAJZEVIMA,STO DRAGI KOJICU MORAS PRIZNATI JESTE OGROMAN NAPREDAK KOJI JE OTKRIO TVOJU KRIVICU INERTNOSTI.AKO JOS NISI ODKAJAO GREHE DODJI DA MI PRED SPAVANJE PROCITAS BASNU BREMENSKI SVIRACI MOZDA CE NAS UDRUZENJE SPAVACA PROGLASITI ZA NAJVECE KNJIGOLJUPCE TE CEMO I MI DOBITI OVAKO MASOVNU PODRSKU NA OVOM BLOGU.PREVOD SA BRAJA,AVICKO.
  • ns

    06.07.2011 11:07
    zašto samo 4 meseca? u Finskoj već decenijama postoji ista usluga pa taman živeli u zavejanoj zabiti.
  • Lusi NS

    06.07.2011 10:34
    Bravo za Gradsku biblioteku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti