FTN dodelio diplome malim i master inženjerima

Fakultet tehničkih nauka posetili su u predškolci iz vrtića "Maslačak" koji su proveli jedan studentski dan na ovoj visokobrazovnoj insituciji.
Fakultet tehničkih nauka posetili su u predškolci iz vrtića "Maslačak" koji su proveli jedan studentski dan na ovoj visokobrazovnoj insituciji.

Imali su priliku da se upoznaju sa robotom Markom i vide kako radi industrijski robot.

Posao inženjerskog menadžera učili su kroz igru sa lego kockama, boravili su na predavanju u amfiteatru i videli kako se prave 3D puzle u laboratoriji za Grafičko inženjerstvo i dizajn. Nakon obilaska fakulteta, dekan Rade Doroslovački uručio je diplome malim inženjerima.

Inače, uprava FTN dodelila je proteklog vikenda više od 200 diploma magistrima i master inženjerima. Do sada je diplomu inženjera Fakulteta tehničkih nauka steklo 16.616 studenata.

  • Ing.

    29.09.2014 10:31
    Divno
    Divno je učiti decu plemenitim i dobrim stvarima od malih nogu. Predivna vest i predivna akcija :)
  • JJ

    29.09.2014 10:04
    Hvala vaspitačicama Saški i Maji
    Svega toga ne bilo da nije vaspitačica Saške i Maje koje su bile voljne i raspoložene da naše male istraživače povedu u ovu sjajnu avanturu u kojoj su deca svašta videla i doživela.
    Hvala obema !!!
  • Maja

    29.09.2014 08:42
    ....
    e ovo je mnogo lepa vest.
    Svaka cast na ideji:)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti