Ginekologija na Institutu u Kamenici dobila novu opremu

Ginekološko odeljenje Instituta za onkologiju Vojvodine dobilo je novu opremu.
Ginekološko odeljenje Instituta za onkologiju Vojvodine dobilo je novu opremu.

Novi histeroskop, histeroresetoskop, ginekološki laparaskopski stub, ukupne vrednosti 9.720.000 dinara, finansirani su preko Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine.

"Nabavka savremene opreme za endoskopske i laparaskopske ginekološke procedure pomoći će, pre svega, mladim ženama kod lečenja rano otkrivenog raka grlića materice, gde se, prema poslednjoj statistici, oko 30 % operacija obavi kod žena mlađih od 35 godina", izjavila je dr Jelka Rajović, načelnica ginekološkog odeljenja klinike za operativnu ginekologiju, Instituta za onkologiju u Sremskoj Kamenici.

  • 09.09.2014 11:13
    @Dovla
    Lepa ti je etika, samo i tvoj komentar je čisto politički, tako da na kraju.. SVI ste isti, a vi ste još pored toga i providni.
  • 09.09.2014 11:12
    @Sosa
    Soso ne lupetaj supe ti i mesa.
  • Iskusni optimista

    09.09.2014 11:05
    je pesimista
    Kad znaš (ali stvarno znaš!) koliko su neki novce iz ovakvih i sličnih fondova stavili u svoj džep i posle toga ih i dalje gledaš kako se bez trunke stida i bojazni slikaju i "pomažu" nekome, u najmanju ruku je odvratno.
    Setite se nabavke CTa, sterilizacije i druge opreme. Videćete šta će biti na tenderu za opremanje Kamenice 2. (kad je ono Bojan P. rekao da će biti završena Kamenica 2?) Sme li neko da pita koliko je do sad para potrošeno u zidine kamenice 2?
    Odlično je što su nabavili ovaj aparat, ali pita li se neko da li je moglo tri takva do sad da se nabave ? Mislite o tome.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti