Grad plaća 50 miliona zbog smanjenja plata u Radosnom detinjstvu

Grad do kraja godine treba da isplati 50 miliona dinara zbog izgubljenih sporova sa zaposlenima u "Radosnom detinjstvu", predviđeno je rebalansom gradskog budžeta.
Grad do kraja godine treba da isplati 50 miliona dinara zbog izgubljenih sporova sa zaposlenima u "Radosnom detinjstvu", predviđeno je rebalansom gradskog budžeta.

Radnici ove ustanove tužili su grad zbog smanjenja plata tokom 2012. godine, kada su im zarade smanjene za 10 odsto.

Član Gradskog veća za finansije Dejan Mandić je rekao da je aktuelna gradska vlast pre tri godine u ovoj ustanovi zatekla daleko veći broj zaposlenih nego što je predviđao budžet za plate.

Za "Radosno detinjstvo" iz gradske kase ove godine, pored novca za tužbe, izdvojeno je dve milijarde i 50 miliona dinara.

  • Novosadjanka

    21.07.2015 09:44
    Kako je lepo uredjen vrtic sa slike
    Ovo mora da je vrtic VENDI...sve je uredjeno lepo po Standardima, samo jos da ima ko da pohvali trud i rad vaspitaca pa da vam i plate budu standardne...
    Tako i treba, trudite se dobre nase vaspitacice, a plata, ma sta ce vam, vi i onako radite samo iz ljubavi prema deci...

    BRAVO!!!
  • konj

    21.07.2015 08:46
    grrrr
    Koga ce radnici u jkp "Stan'' da tuze sto im je ukradene 2 plate u 2013 blizu 30 miliona , ne isplacene jubilarne nagrade za koje je uredno placen porez , plate jan, febr, mart, april 2015?????? Grad? A, pijani Cobrda sedi u Toplani kao vrstan kadar !!!
  • Hvala

    21.07.2015 07:01
    gosn
    Hvala gosn Gradonačelniku za Treće Srbijanske i DSS kadrove koji su do ovog doveli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.